20. jul 2008 22:31
Do zdaj sem se pa res nasmejala iz vaših pripetljajev hahahhahaaa. Pa še moja.
Bilo je pred davnimi časi, prva nedelja, ko smo se vselili v našo novo hišico. Prvič sem sama omesila vlečeno testo za retaše. Dam testo počivat, pripravim nadev iz skute in jabolk. Testo je bilo tako lepo, prožno, da bi ga lahko raztegnila vse do LJ :))
Raztegnem ga po celi mizi, po eni polovici potrosim skutin nadev, po drugi jabolčni. Mislim si, ooo madona, kako lepo mi uspeva. Ko pa sem ga hotela zaviti, sem opazila, da si pod testo nisem dala prta. Testo se je prijelo gor na mizo hehehee. Hčerka sedi zraven in zgrožena pravi: "Jezus kristus, kakšna pogača!" Kaj naj zdaj? Ves nadev sem pobrala nazaj v skledo, testo pa s krtačo postrgala z mize heheheee. Sreča, da prej nisem vedela, koliko testa bom potrebovala in sem ga imela v rezervi. Tokrat sem uporabila prt in pogača je bila super dobra.
Naslednjič je imel svoj šou mož. Zbudi me ponoči s preklinjanjem, jeb...., p.m...... itd... Malo sem se prestrašila, le kaj se je zgodilo, on pa pravi, da bo popizdil, ker ima non stop na nosu muhe in komarje. Leti ves živčen iz spalnice, zagrabi sprej, šprica, šprica, šprica, po celi hiši, miren leže nazaj na posteljo in umirjen zaspi. Muhe so čudežno izginile in zaspala sem tudi sama. Ko pa sem se zjutraj zbudila, sem opazila, da je mrčes šprical z lakom za lase hahhahahaaaa, pa veliko tubo je celo porabil!