26. jul 2010 9:52
Hahaha.. sem se nasmejala, tej s prtom in tastu..

26. jul 2010 9:52
Hahaha.. sem se nasmejala, tej s prtom in tastu..
26. jul 2010 11:52
Ko sem bila majhna, sem se enkrat odločila, da bom skuhala puding. Na štedilnik sem pristavila 1l mleka (namesto 0.5l) in ko je zavrelo, dodala zmes s pudingom. Ker je bila zadeva v loncu bolj podobna kakavu kot pudingu, sem vsemu skupaj dodala moko in z zmesjo zapolnila vse lončke v kuhinji. Moje mojstrovine ni pojedel nihče (če se prav spomnim, je še pes ni hotel povohati, pa je jedel res vse). Enkrat sem pa želela narediti kokice, v novi kuhinji, v novi ponvi. Ker sem jih hotela čimprej, sem štedilnik nastavila na najvišjo možno temperaturo, v ponev kanila malo olja in dodala koruzo.... nato sem šla na wc. Pričakala me je (zraven dima, seveda) uničena ponev (katero sem skrila v omaro), ter črne kokice. Nezgodo sem uspešno skrivala, dokler ni mama iskala ponve
26. jul 2010 13:13
Joj, homemade, umrla bom od smeha od tega štosa s prtom. tipica5
26. jul 2010 13:34
:)) Meni pa takrat ni blo nič smešno... Mi je danes bolj
26. jul 2010 13:40
Tale s prtom je res original
26. jul 2010 14:15
Hahaha, likalnik v zamrzovalniku... jaz sem tko enkrat ključe od avta dala v hladilnik, pa sva jih s fantom iskala ko nora. Čez nekaj časa sem se spomnila, da sem jih dala v hladilnik
27. jul 2010 7:22
No moj je ključe od avta (ne vem za kaj;-)))) vrgel v kanto za smeti- in po več urah iskanja smo za vsak slučaj pogledali še tja... ne rabim govorit, kako se nam je zasmejalo, ko smo jih zagledali ;-))) Pa da še povem- rezervnih namreč nismo imeli...
13. feb 2018 10:15
Zadnja leta nam gre očitno vsem vse kot po maslu . Do danes!
Kot običajno sem dala testo za krofe mešat in vzhajat v kruhomat. Malo brljava sem namesto na vzhajanje dala na hitro peko - čas je isti . Pa smo danes za zajtrk jedli "pečene krofe". Z malo marmelade so bili čisto okusni "buhteljni".
13. feb 2018 17:53
Haha, Cila, važno, da niso bili za stran!
13. feb 2018 23:00
Cila, dobra ideja, objavi recept!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | ![]() |
malo za hec | ![]() |
MOJ vrt | ![]() |
Kaj danes za zajtrk | ![]() |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | ![]() |
Jaffa torta
Ploščati špageti z morskimi sadeži