21. apr 2010 7:51
He he... sem se nasmejala ob vaših prigodah.:)) Mojih kuharskih prigod in nezgod je toliko, da bi lahko napisala knjigo..:) Eh, no, se tolažim, da imam morda kakšne druge talente...
Pred kakšnimi dvajsetimi leti me je na pustni torek nenadoma prijelo, da bi se vseeno našemila in šla na ples. Ampak - ker sem se tega spomnnila šele popoldne in sem bila brez ideje, mi je na pomoč priskočila nona, ki je iz ene stare skrinje na podstrešju zvlekla en kup moških oblek. Super, oblekla sem se v "dedca", iz enega starega kosmatega ovratnika sem si naredila brado in brke in jih spela na tilniku, dolge lase sem dala pod klobuk, velika temna sončna očala na nos, (neprižgano) pipo v usta (skozi luknjico v umetni bradi seveda). In ko sem bila tako "opremljena", ura pa že pozna, sem ugotovila, da sem od vsega hitenja žejna za umret. Uh, kako naj zdaj pijem?!?! Ni problema, iz hladilnika vzamem steklenico Radenske, jo natočim v kozarec, vzamem slamico (!) in faaaaajnn in glooooboko potegnem vase..... in ajaj. Ja, valjda, v steklenici bil je šnopec, kaj pa... :((((((( Nisem vedela, ali naj se smejem, jočem ali bruham..
To je bila dobra lekcija tudi za očeta, da se na steklenice vedno napiše, kaj je noter..
Lp, M.
PS: škoda, da nimam svoje fotke tukaj, ker sem na plesu res blestela, vse pupe so bežale od mene in nihče ni pogruntal, da ta "možakar" ni pravi možakar, he he....