Prosim za pomoč! Katero pecivo po vaših izkušnjah ne dela dodatnih težav s kislino?
smrketa
Prosim za pomoč! Katero pecivo po vaših izkušnjah ne dela dodatnih težav s kislino?
smrketa
16. okt 2006 14:17
Predvidevam da ne boš verjela, ampak 1-2 indijančka (klasičen recept) lahko celo odpravita zgago, če imaš problem. Ko sem sama imela ta problem in mi je nekdo svetoval indijančka, sem mislila da se norčuje. Ampak v eni uri je bilo mojih težav konec (se tudi še niso ponovile, čeprav bi mi kakšen indijanček zdaj že zadišal, ha-ha). Lisa
16. okt 2006 15:16
Izogibaj se peciv z orehi. Teka
16. okt 2006 19:14
Pred seboj imam priročnik patra Ašiča. Izogibaj se mastne, prezačinjene, preslane hrane. Nič sladkarij in sladke kave. počasi jesti. čaji: majaron, kamilica, kopriva, rman, robida (vsak posebej). jedi: 3 brinove jagode, žvečimo, sok pogoltnemo, ostalo izpljunemo. pol čebule zrežemo in pojemo s kruhom, encijanova korenina: žvečimo Vem, da nisem odgovorila na tvoje vprašanje, vendar kljub temu upam, da ti bo koristilo. mimika
16. okt 2006 20:16
ojla- sama sem imela te težave, ko sem bila noseča - pekla me je zgaga celo po banani!!!!!! - karkoli mi je prišlo pod roke! BAJE, DA POMAGAJO INGVERJEVI KEKSI - ALI PA KAJ DRUGEGA INGVERJEVEGA OKUSA!!!! POSKUSI IN SREČNO!!! malček
17. okt 2006 7:36
meni pomaga žvečilni poskusi lp miha-ela
17. okt 2006 7:54
Prej ingverjev čaj. Tabletke ingverjeve sem pa iskala, pa jih nisem nikjer našla. So najboljše pri slabostih.( Mi tamala bruha, ko se peljemo recimo na morej v avtu... Moram naslednjič pogledat čez mejo).
17. okt 2006 8:21
Ne vem če sem bila prav razumljena ... Mene namreč zanima, kakšno pecivo naj pripravim za ljudi, ki imajo sicer težave s pekočo zgago in kislino. Ne za zdravit in odpravljat težave, ampak za posladkat. smrketa
17. okt 2006 8:51
Če tii piškoti prav pridejo,http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=6332 lep dan val
17. okt 2006 9:02
Jaz v tvojem primeru ne bi pripravljala peciv z orehi in kokosom oz. peciv, ki so zelo sladka. Moj oče ne prenese orehove potice. Sicer pa pravijo, da v primeru potice pomaga med, ki ga raztopiš v vrelem mleku in s tem popariš orehe. lp alexis Sporočilo je spremenil(a) alexis dne 17. okt 2006 09:04:07Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Metuljčki s špinačo in paradižnikovo omako
Borovničevi cmoki z orehi in pehtranom