kako pečete v pečici piščanca.pečenke,ne da bi pošpricali pečico.Kakšno posodo uporabljate?imam novoi pečico in bi rada ,da bi ostala čimbolj lepa in čista-ali pečete v zaprtih posodah oz. pekačih
Bernarda
kako pečete v pečici piščanca.pečenke,ne da bi pošpricali pečico.Kakšno posodo uporabljate?imam novoi pečico in bi rada ,da bi ostala čimbolj lepa in čista-ali pečete v zaprtih posodah oz. pekačih
Bernarda
16. okt 2006 7:33
http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=4191 pri piščancu po tem receptu po moje neboš imela nič zamazane pečice....drugače pa ne vem, pokrito? lucijana
16. okt 2006 8:06
jaz kupim vrečke za pečenje mesa in se zelo dobro obnesejo, notri pečem tudi krompir in zelenjavo, ariella
16. okt 2006 9:14
Jaz ga spečem v taki pokriti posodi, nič ne šprica okoli. Tudi zapeče se lepo. http://www.etscollet.com/boutique/achat/produit_detail Danca
16. okt 2006 9:54
Folija za pečenje oziroma vrečke. Še maščobe ne rabiš. Mamamia mamamia
16. okt 2006 9:56
Piscanca in vse ostale pecenke vedno pecem v pokriti jenski posodi brez dodatka mascobe, kvecjemu vlijem na dno nekaj zlic belega vina. "Industrijski" piscanci imajo zelo veliko vode, tako da 15 minut pred koncem pecenja vzamem posodo ven in odlijem ves sok in mascobo, ki se je natekla na dno, potem pa specem do konca - sicer se pogosto skorjica ne zapece. lp, proxima
16. okt 2006 10:32
Piščanca pečem v vrečki ali na soli. Lep dan Iča
16. okt 2006 11:19
V pokritem pekaču od Ema. Se super speče, le čas je malo daljši. Julija
16. okt 2006 13:11
V pokriti posodi in proti koncu pečenja odprem, da se naredi zapečena skorjica. Lep in sončen jesenski dan. Zvončica
16. okt 2006 13:42
Pa se v teh vreckah za peko piscanec lepo zapece (postane koza hrustljava)? fresh
16. okt 2006 13:44
fresh je napisal/a: |
Pa se v teh vreckah za peko piscanec lepo zapece (postane koza hrustljava)? fresh |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ocvrtki s sirom in salso verde
Burito palačinke z lososom