postavila vam bom malce čudno vprašanje-kaj podariti sodelavki,ki nas zapušča,ker je postala v firmi teh. višek,;
;......br,br ali se v takem primeru sploh spodabi kaj podariti.kaj menite ve?
Bernarda
postavila vam bom malce čudno vprašanje-kaj podariti sodelavki,ki nas zapušča,ker je postala v firmi teh. višek,;
;......br,br ali se v takem primeru sploh spodabi kaj podariti.kaj menite ve?
Bernarda
neznan uporabnik
15. okt 2006 19:05
Mi smo svoji sodelavki kupili dva res velika glinena lona za zunaj, pa še posodo "alu guss" od firme Bio nova, pa še en velik ležalnik z blazino. To pomeni nekaj za delo in nekaj za počitek in okras. Je bila res vesela vsega. Smo jo pa za vsako od naštetih stvari tako po ovinkih vprašali, ali bi to bilo to... Veliko uspeha pri izbiri. zoja1
15. okt 2006 20:35
Po moje ravno v takih primerih rabiš kaj za moralno podporo:) Kaj praktičnega, če je ostala brez dela, si verjetno težje privošči kaj, kar je praktično in drago... Če pa vas da več skup, si lahko privoščite... Vi pa najboljše veste, kaj rada dela - kuha, športa,... Veri
15. okt 2006 21:00
SAMO PAR IDEJ- PRED KRATKIM SEM PRIJATELJICI PODARILA STOJALO ZA LONČNICO SPODAJ SO TRI NOGICE (KOVINSKE) GOR PA LONEC V OBLIKI PODOBNI AMFORI NOTER SEM DALA EN BENJAMIN, KI JE IMEL SVETLO ZELENE POGANJKE. MALCE RDEČE DEKORACIJE ,BREZ ZAVIJANJA ,NESLA DIREKT NA PRAZNOVANJE BILA JE ZELO VESELA. MISLIM ,DA JE POMEMBNO PREDVSEM TO. -MOGOČE LONEC ZA KUHANJE, NOTER SEM ENKRAT DALA PAKET TESTENIN IN KUHALNICO LEPO ZAVIJEŠ PA JE. JAZ SEM BOLJ ZA UPORABNE STVARI ,SICER PA UGOTOVI S ČIM IMA SODELAVKA NAJVEČ VESELJA IN SE POTEM ODLOČI. LP SULIKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Suzanine palačinke
Polnozrnati peresniki z omako iz bučk, čebule in mandljev