14. okt 2006 16:59
Prejmi iskrene čestitke in vse najlepše tudi od mene....Bodi zdrava in še naprej z veseljem sodeluj na KulSlo!!! Pozdrav, Karmen V.
14. okt 2006 16:59
Prejmi iskrene čestitke in vse najlepše tudi od mene....Bodi zdrava in še naprej z veseljem sodeluj na KulSlo!!! Pozdrav, Karmen V.
14. okt 2006 18:07
Zima, vse naj naj............................. Iča
14. okt 2006 18:24
O, kako pa ste mene našle? Kljub temu prav vsem NAJLEPŠA HVALA za vse vaše lepe želje. Če se mi bo izpolnila samo ena izmed njih, bom presrečna. Sicer pa se ob toliko prijetnih, prijaznih in nadvse dobrih ljudeh, kot ste na Kul-Su, mora izpolniti. Še enkrat, HVALA! Čudovit teden vam želim! ZIMA
14. okt 2006 18:38
tudi od mene - en kup same sreče, zdravja, veselja in ljubezni!!!!!! Lisa
14. okt 2006 18:44
Lepo praznuj s tistimi, ki jih imaš najraje. Še na mnoga leta. LP! fakin712
14. okt 2006 19:03
Draga Zima, vse najlepše ob tvojem prazniku! Veliko sreče, ljubezni predvsem pa zdravja!!! P, Maja
14. okt 2006 19:08
Draga Zima Tudi z moje strani vse naj, naj ob tvojem prazniku. blondy blondy
14. okt 2006 19:26
Zima! Misli mi uhajajo med iskrene ljudi, med prijatelje. Tebi namenjam veliko dobrih želja, ki niso zveneče, a s seboj prinašajo za tvoj rojstni dan kar največ sreče! Naj te sreča in nasmeh spremljata v dnevih in nočeh! A če sonce kdaj zakrije ti obraz, ne obupaj, saj dan dnevu ni enak! Ob rojstnem dnevu ti želim vse lepo in naj se ti uresničijo vse želje! . Ob srečanju, upam, da še pred zimo, pa dobiš še Pokukaj ša na ZP kača
14. okt 2006 20:22
Iskrene čestitke k tvojemu rojstnemu dnevu še z moje strani. Želim ti samo to, kar si sama želiš. Matjaž
14. okt 2006 20:45
Zima Tudi jaz se pridružujem vsem ostalim in ti želim vse tisto ,kar si sama najbolj želiš. Jelcy jelcyKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Princeske
Jabolčne kremšnite