Lisa
Juta
13. okt 2006 10:44
sem bila prehitra - ali mogoče kdo ve, kje bi se dalo kupiti juto na metre. Rabim jo za zaščito okrasnih loncev pozimi. Prav pride tudi vsak drug nasvet na temo zaščite loncev. Lisa
13. okt 2006 12:20
Poglej v kakem večjem vrtnem centru. Pri nas sem jo videla v mestni vrtnariji, prav to, za pokrivanje rastlin, da lažje prezimijo. Kyara
13. okt 2006 12:26
Moja teta ima figo na dvorišču (doma je v prlekiji). Drevo je že kar konkretno veliko. Vsako zimo pa ga zaščiti s suho koruznico (stebla od koruze), to dela že dolga leta in drevo lepo prezimi.
13. okt 2006 12:48
včasih so jo imeli v vrvarni na Trubarjevi. poceni in lepa Veri
13. okt 2006 12:54
Veri, pa veš če ta trgovina sploh še obstaja? V vrtnih centrih sem do sedaj našla le vozličasto folijo, ki je krasna kot izolacija, ampak izgleda pa ravno ne... Ob vhodu imam visoke lonce, zasajene z grmovnicami. Mislila sem jih povrh zaviti v nekaj čednega, da ne bi kazilo. In juta se mi zdi najprimernejša. Koruznica je sigurno tudi dobra kot izolacija, še vedno pa bi morala nekaj povezati čez. Hvala za odgovore, se pa še priporočam! Lisa
13. okt 2006 12:57
VRVARNA TRUBARJEVA CESTA 29 (01) 434 24 57 jadeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Forumi (vroče teme)
MOJ vrt | malaga |
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti
Hrustljava piščančja cezarjeva solata s polento
Pečeni Azijski Riževi Rezanci s Piščancem