18. okt 2006 10:43
Jaz pa bi naredila kostanjevo rulado, pa me zanima če ima katera preverjen recept za kostanjevo kremo. Najlepša hvala. lp sonchek
18. okt 2006 10:43
Jaz pa bi naredila kostanjevo rulado, pa me zanima če ima katera preverjen recept za kostanjevo kremo. Najlepša hvala. lp sonchek
18. okt 2006 11:40
Na povezavi, ki jo je dala Loni, je veliko dobrih idej. Probaj tole (kopirano): KOSTANJEVA RULADA Sestavine za testo: 4 jajca, 80 g sladkorja, 80 g moke, noževa konica pecilnega Praška, zavitek vanilin sladkorja, 100 g kostanjevega pireja Sestavine za nadev: 150 g masla, 150 g sladkorja, 1 dcl vode, 40 g čokolade, Žlička ruma, 200 g kostanjevega pireja Ali pa uporabi kremo iz recepta za kostanjevo torto: 1 dl mleka, 100 g kostanjevega pireja, 100 g jedilne čokolade, 80 g sladkorja v prahu, 100 g masla http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=6485 jankicaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Prekonočni ovseni kosmiči z banano in arašidi
Srbski pasulj