Električna zobna ščetka

titta  

član od: 28.9.2006

sporočila: 1056

12. okt 2006 18:04

Tudi sama uporabljam navedeno električno napravico in je res super. Morda je delno tudi zato, ker je občutek po takšni obdelavi zob - t.j. čiščenju - božanski. Res je veliko v tem, da se tudi potem počutiš bolje. Priporočala mi jo je moja zobozdravnica, ki je izjemna in kvalitetna zobozdravnica, ima pa tudi filing za te zadeve in ne bi svetovala nekaj, na čemer je le ime in visoka cena, ampak tudi kvaliteta. Pa veliko sijočih zob ti želim! titta

sonchika  

član od: 3.4.2005

sporočila: 731

13. okt 2006 12:31

Če boš kupila električno zobno ščetko, boš zadovoljna. Jaz imam Oral B Sonic in sem navdušena. Super mi služi, zobje so resnično spolirani (ko sem si umivala z navadno ščetko, sem imela še vedno hrapav občutek na zobeh), zobni kamen izginja. Noro. Sonja

Asja  

član od: 23.10.2002

sporočila: 515

13. okt 2006 12:53

Že včeraj, ko sem tole temo prebrala, ste me prepričale v nakup. Po moje bo ta vikend pristala v naši kopalnici. Edino moža moram še prepričat. Najboljše, da mu kar tale link pošljem na mejl Lp, Asja

lidka  

član od: 16.12.2002

sporočila: 3690

13. okt 2006 13:34

No, tudi midva jo uporabljava, oba, redno. Imava neko od Brauna??? Pojma nimam, kateri model. In je res super. ( Še na dopust jo vlačiva s sabo...). Sem cel dan nervozna, če si moram zobe oprat z navadno ščetko, ker res ne očisti dobro... Tamli sem kupila otroško od Brauna, da gre nastavek tudi na najino, ravno zaradi potovanj. SIcer si ne mara ne vem koliko umivati zobke s to, ampak ker je Sneguljčica gor...

Asja  

13. okt 2006 13:43

Te otroške so pošastno drage - 3 jurjev, nastavki pa stanejo isto! Moj sin ima tudi električno od Brauna, me je že zdaj groza, ko pomislim na nakup novih krtačk. Lp, Asja

lidka  

član od: 16.12.2002

sporočila: 3690

13. okt 2006 13:56

Meni se pa otroška ni zdela tako zelo draga... Glede na to, da je vse enako, kot pri ščetkah za odrasle??? Nastavki pa so zasoljeni, ja... Sem dala skoraj enak znesek za nastavke kot za ščetko- otroško. ( Nastavke sicer kupujem čez mejo, ker so občutno cenejši...)

Asja  

13. okt 2006 14:00

No, saj to sem mislila (in malo narobe napisala), da je cena otroških nastavkov ista kot za celo krtačko. Kje čez mejo pa kupuješ? Katero pa imaš zase in kje si jo kupila? Ne vem, zakaj so pri nas stvari tako drage, čeprav, če gre za 4 jurje razlike, se mi ne splača, ker toliko me pride cestnina in bencin ali do Italije ali Avstrije. Lp, Asja

Asja  

13. okt 2006 18:23

Ponosno najavljam, da smo se ravnokar vrnili z nakupa, kjer smo kupili Oral B Sonic. Cena je bila kar in upam, da bom čez nekaj časa lahko rekla, da je bil to eden izmed boljših nakupov letos. Lp, Asja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti