Pozdravljeni!
Ne vem, ali ste že kaj govorili o tem na forumu ali ne, pa tudi nimam plus paketa in mi iskalnik omogoča poiskati le eno stvar, zato odpiram novo temo.
Namreč v kuhinjskih vratih imam še vedno le okvir vrat, polnila (steklenega) pa še ne in sedaj sva že skoraj sve leti v hiši, pa bo res že čas, da tudi to stvar urediva, ne samo zaradi izgleda, tudi zaradi tega, ker upava, da se bo potem v prostoru zadržalo več toplote.
Pred leti sem na sejmu v Ljubljani (gospodarsko razstavišče) videla lepe možnosti steklenih polnil (peskano, brušeno, kaljeno steklo, vitraži, ipd.), ampak seveda če smo že takrat zbirali kataloge, jih sedaj nimamo več, sploh pa ne po selitvi.
In sedaj ne vem, katere so bile te steklarne, na internetu ne najdem ali pa ne znam poiskati nobene fajn možnosti oz. steklarne, ki bi to izdelovala in vas prosim za nasvet, če mogoče veste, katera steklarna se ukvarja s tem, izdeluje steklena polnila za notranja vrata, če mi lahko katero priporočite in podobno ....
Že sedaj se za kakršno koli idejo lepo zahvaljujem in prav vse lepo pozdravljam!
anka