Pozdravček!
Kdo'>o bi si mislil, da bom to'>o jaz spraševala, ki nisem ravno'>o pristaš juh? Ampak zanima me, v čem bi si lahko'>o prinesla juho'>o za malico'>o v službo'>o. (ne rabim termoske, saj imamo'>o mikrovalovko'>o in v teh vedno'>o bolj mrzlih dneh bi prav prišlo'>o, je toplo'>o, imaš občutek, da si nekaj pojedel, se pa ne prenaješ pred kosilom, ki ga jeva bolj pozno'>o, ko'>o pač prideva domov...)
POgoj seveda je, da posoda tesni in se čisto'>o nič, ampak res ČISTo'>O nič ne razlije po'>o nahrbtniku... Do'>o zdaj sem probala v raznih posodicah prinest kake take zadeve, juhe si sploh še nisem upala, že z raznimi jedmi z omakami sem imela dovlj težav...V čem vi to'>o nosite?
Se mi zdi, da se še najboljše obnesejo'>o stekleničke od kefirja ali pinjenca, ki imajo'>o dovolj veliko'>o prostornino'>o, širok vrat in pokrovček na navoj - ampak vseeno'>o včasih kaj spustijo'>o, če niso'>o navpično'>o - kar je na kolesu precej neizvedljivo'>o (nimam košarice...) - da rolerjev niti ne omenjam...
Kot pravim, ni treba, da je termoska, saj si lahko'>o potem tu juho'>o pogrejem, pa itak si je ne bi zjutraj kuhala, ampak prejšnji večer, tako'>o da bo'>o do'>o ustekleničenja sigurno'>o mrzla. Samo'>o da se ne razlije in da se da not natočit tudi kake večje kose, saj imam rajši juhe s koščki zelenjave, gob,... kot kremne, teh sploh nimam preveč rada... Tako'>o da ne ravno'>o navadna steklenica... Zaželeno'>o je, da je posoda iz nerazbitljivega materiala, saj se ti s takim prevozom marsikaj zgodi na poti v službo'>o...
Hvala za vse odovore...
Veri