Pozdravček!
Kdo bi si mislil, da bom to jaz spraševala, ki nisem ravno'>no pristaš juh? Ampak zanima me, v čem bi si lahko prineslano'>no'>no'>no'> juho no'>no'>no'>no'>za malico v službo. (ne rabim termoske, saj imamo mikrovalovko in v teh vedno'>no bolj mrzlih dneh bi prav prišlo, je toplo, imaš občutek, da si nekaj pojedel, se pa ne prenaješ pred kosilom, ki ga jeva bolj pozno'>no, ko pač prideva domov...)
POgoj seveda je, da posoda tesni in se čisto nič, ampak res ČISTO nič ne razlije po nahrbtniku... Do zdaj sem probala v raznih posodicah prinest kake take zadeve,no'>no'>no'>no'> juhe si sploh še nisem upala, že z raznimi jedmi z omakami sem imela dovlj težav...V čem vi to nosite?
Se mi zdi, da se še najboljše obnesejo stekleničke od kefirja ali pinjenca, ki imajo dovoljno'>no'>no'>no'> veliko prostornino'>no, širok vrat in pokrovček na navoj - ampak vseeno'>no včasih kaj spustijo, če niso navpično'>no - kar je na kolesu precej neizvedljivo (nimam košarice...) - da rolerjev niti ne omenjam...
Kot pravim, ni treba, da je termoska, saj si lahko potem tuno'>no'>no'>no'> juho pogrejem, pa itak si je ne bi zjutraj kuhala, ampak prejšnji večer, tako da bo do ustekleničenja sigurno'>no mrzla. Samo da se ne razlije in da se da not natočit tudi kake večje kose, saj imam rajšino'>no'>no'>no'> juhe s koščki zelenjave, gob,... kot kremne, teh sploh nimam preveč rada... Tako da ne ravno'>no navadna steklenica... Zaželeno'>no je, da je posoda iz nerazbitljivega materiala, saj se ti s takim prevozom marsikaj zgodi na poti v službo...
Hvalano'>no'>no'>no'> za vse odovore...
Veri