Pozdravček!
Kdo bi si mislil, da bom to jaz spraševala, ki nisem ravno pristaš juh? Ampak zanima me, v čem bi si lahko prinesla juho za malico v službo. (ne rabim termoske, saj imamo mikrovalovko in v teh vedno bolj mrzlih dneh bi prav prišlo, je toplo, imaš občutek, da si nekaj pojedel, se pa ne prenaješ pred kosilom, ki ga jeva bolj pozno, ko pač prideva domov...)
POgoj seveda je, da posoda tesni in se čisto nič, ampak res ČISTO nič ne razlije po nahrbtniku... Do zdaj sem probala v raznih posodicah prinest kake take zadeve, juhe si sploh še nisem upala, že z raznimi jedmi z omakami sem imela dovlj težav...V čem vi to nosite?
Se mi zdi, da se še najboljše obnesejo stekleničke od kefirja ali pinjenca, ki imajo dovolj veliko prostornino, širok vrat in pokrovček na navoj - ampak vseeno včasih kaj spustijo, če niso navpično - kar je na kolesu precej neizvedljivo (nimam košarice...) - da rolerjev niti ne omenjam...
Kot pravim, ni treba, da je termoska, saj si lahko potem tu juho pogrejem, pa itak si je ne bi zjutraj kuhala, ampak prejšnji večer, tako da bo do ustekleničenja sigurno mrzla. Samo da se ne razlije in da se da not natočit tudi kake večje kose, saj imam rajši juhe s koščki zelenjave, gob,... kot kremne, teh sploh nimam preveč rada... Tako da ne ravno navadna steklenica... Zaželeno je, da je posoda iz nerazbitljivega materiala, saj se ti s takim prevozom marsikaj zgodi na poti v službo...
Hvala za vse odovore...
Veri