Že dva dni pregledujem internet in nikjer ne najdem kakšne pametne slikice o šopku rož.Delam namreč vabilo za mamo katra bo praznovala abrahama pa bi rada dala na vabilo še kakšno slikico.Ima mogoče katera kaj na zalogi?Ali kakšna ideja?
ZOHA
Že dva dni pregledujem internet in nikjer ne najdem kakšne pametne slikice o šopku rož.Delam namreč vabilo za mamo katra bo praznovala abrahama pa bi rada dala na vabilo še kakšno slikico.Ima mogoče katera kaj na zalogi?Ali kakšna ideja?
ZOHA
10. okt 2006 17:33
V google sem vtipkala šopek in dala iskanje med slikami. Ven mi je vrglo kar nekaj slikic. Poskusi. lp alexis
10. okt 2006 17:41
http://images.google.com/images?q=flower%20bouquet&ie= no jaz bi ziher našla kaj za mojo dušo:) p
10. okt 2006 17:53
Zoha, poglej v zasebno posto. LP ivonja
11. okt 2006 13:10
Ej punce najlepša hvala.Med temi krasnimi slikicami se sploh ne morem odločit katero naj pripopam gor. ZOHA
11. okt 2006 14:03
Tudi jaz bom mobla napisazi vabila za mamino 50.letnico. Zoha, kaj boš pa napisala gor? Vsaka ideja bi mi prav pršla. katti
11. okt 2006 15:51
katti pošlji mi mail naslov pa ti pošljem kako sem jaz naredila. ZOHA
11. okt 2006 18:34
Jaz sem lani za 60. letnico tasta napisala: Šli so meseci okrog, sklenjen je naraven krog. Spet starejši bomo vsi, za okroglo leto dni. Vabim ..... Sreča je na svetu zato, da jo delimo z drugimi. Delite ta dan srečo z menoj tudi Vi! aja, levo in desno od teksta pa grozd... p Sporočilo je spremenil(a) majamarko dne 11. okt 2006 18:34:53
12. okt 2006 10:12
Hvala. kattiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | malaga |
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Lazanja iz palačink
Sladki greh