Glede na vaše izkušnje me zanima, če ima katera od vas pomivalni stroj Zanussi in kako je z njim zadovoljna.
Galja
Glede na vaše izkušnje me zanima, če ima katera od vas pomivalni stroj Zanussi in kako je z njim zadovoljna.
Galja
10. okt 2006 14:10
Doma ga sicer nimam, vendar imam nekaj izkušenj z njim. Slabi 2 desetletji nazaj sem bila kot au-pair v Londonu. 6-članska družina, ki veliko kuhala in gostila prijatelje (niso bili Britanci), je imela pomivalni stroj omenjene znamke. Mi pomivalnega stroja doma še nismo imeli, sem pa imela že nekaj info o njem, in sicer to, da je treba vso posodo prej splaknit, če omenim najpomembnejše. Za pomivalni stroj "moje družine" to ni veljalo. Imeli so ga 7 leto, pomival je ogromno. Prav zares. Delal je brezhibno. Hrana se je še držala krožnikov, piskri, na katere se je razlo prijelo. Vse to je šlo v stroj. In posoda je vedno prišla ven svetleča in brezhibna. V vseh letih niso imeli popravila. Na temeljih teh izkušenj ga lahko samo toplo priporočim. mimika
10. okt 2006 14:47
Sicer nimam PS, imam pa steklokeramično ploščo in pečico že približno 10 let, pa delata brezhibno - sem hitro 3x potrkala, da se v bližnji prihodnosti kaj ne zalomi. Samo to vem, da boscha, katerega sem kupila pred caa 2-3 meseci ne bi več. LP
10. okt 2006 15:32
Jaz pa imam Boscha 2 leti in bi ga ponovno. Zanussi pa je, vsaj bila, solidna firma gospodinjskih strojev. Jaz nisem še nikoli slišala nič čeznje. Baje so (bili) prav neuničljivi. Lp Dolores
10. okt 2006 16:05
Mi imamo hladilnik Zanussi - kupili smo ga pred dobrimi 12 leti, takrat je bil eden prvih z no-frost sistemom in hladno cono. Še vedno dela brezhibno, problem je v tem, da je dotrajala plastika pri vijakih in moramo zato imeti podložena vratca. Nikakor se ne moremo odločiti, da bi kupili novega in zagotovo bomo za tem jokali :(((Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | malaga |
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kakijeva nevesta
Zvezdice alla Alfredo