10. okt 2006 10:37
Živjo, Bernarda85!
Brez panike. prošnjo napiši kar v obliki kot pišeš ostale za katerokoli drugo delo.
Primer:
"Bernarda
naslov
pošta
Kraj, datum
Šola
naslov
pošta
Prošnja za opravljanje prakse v pedagoškem procesu
Podpisana Bernarda, roj., stanujoča se obračam na vas s prošnjo, da mi omogočite opraviti prakso iz pridobivanja znanja v pedagoškem poklicu. Končala sem šolanje to...pa to..., do sedaj imam izkušnje na teh in teh področjih.
V času študija sem si pridobila veliko znanja, kot veste pa le-to temelji v veliki meri na teoretičnih osnovah. Prepričana sem in vem , da sem izbrala poklic, ki me veseli in želim vso energijo in voljo vložiti v poglobitev le-tega.
Veselilo bi me, če bi me lahko povabili na razgovor, kjer bi se vam predstavila in dokazala, da je pedagoški poklic tisti, ki si ga res želim opravljati in nuditi vsa svoja znanja in izkušnje in pridobivati nova.
Vlogi prilgam:,,,
Iskreno upam na ugodno rešitev moje prošnje in vas v pričakovanju skorajšnjega snidenja lepo pozdravljam!
Bernarda 85"
Upam, da sem ti kaj pomagala. Meni gredo na živce klasične vlogice in imam raje kakšno bolj inovativno. Dodaj še kaj. Sama sem na delovnem mestu, kjer tudi obravnavam in izključujem razne vloge pa verjemi, da je klasika vedno manj "IN".
Držim pesti!!!!
titta