5. okt 2006 22:43
Anamarija,
zadnjih nekaj dni nisem zelo pozorno sledil, tako da ne vem kdo te je užalil. Po moje je tako: žalitvam vsekakor ni mesto na forumu, in če je kdo žaljiv, se ni treba ozirat za takšne izpade. Večkrat se mi pa zdi, da smo preveč občutljivi, preveč smo sigurni v svoje resnice ( kaj bo una govorila, ki dela tako in tako, ona seveda o meni misli enako ).
Meni se zdi, da je na tem forumu veliko manj žalitev in kreganja kot na kakšnih drugih forumih.
ela,
zdi se mi, da si prestroga do " starih " članov, jaz sem tudi relativno nov in nimam takšnega občutka. Kolikor sem videl, novega člana vsekakor nekdo ogovori ( pozdravi ). Tudi jaz sem že kjerga pozdravil in mu zaželel dobrodošlico.
Zdi se mi tudi, da se na forumu najteže sprejme vzvišenost ( nekateri se imajo za vsevede ).
Meni je bilo prav zabavno brati kreganja okrog reklamiranja ( skoraj bi pozabil omeniti " ta črne emo-tove posode, kolk so fajn, morda pade kakšen denar od EMO- Celje, ko vidijo kolk se jim zviša prodaja ), nekateri so bili pa fajn žaljivi/užaljeni.
ežoj