2. okt 2008 21:12
kaj ste že nabirali kostanje. ali že padajo kaj dol. lep jesenski pozdrav m.schafe m.schafe
2. okt 2008 21:12
kaj ste že nabirali kostanje. ali že padajo kaj dol. lep jesenski pozdrav m.schafe m.schafe
2. okt 2008 21:21
Letos smo o tem že debaterali: http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=1591 magnolija
16. okt 2008 18:49
jah tanajbol je kuhan kostanj tako da ga enostavno skuhašin olupš potem pa poješ haha Jan77
23. sep 2009 10:22
Ai jih bomo spet kamlu lupili. Zanima me, če na Štajerskem že padajo z dreves? Pa lep prvi jesenski dan. m.schafe m.schafe
23. sep 2009 10:24
Padajo, padajo. ˇ^~ˇ^~ˇ^ˇ~˘˘^^
23. sep 2009 12:24
v Brkinih so tudi že začeli anaeva
23. sep 2009 13:20
V tem trenutku sem jih prinesla - s tržnice. Baje so iz Slovenskih Goric. K
13. okt 2009 9:43
kostanje se olupi po naslednjem vrstnem redu:najprej jih skuhamo in nato še tople olupimo(kolikor tople pač lahko), nato ohladimo in jih polijemo z oljem(rastlinskim)in damo v pečico da se na hitro popečejo(mislim da bi to lahko naredili tudi v kozici na plinu)in olupimo še preostanek tanke lupine.Na uho pa mi je prišlo tudi ,da se kostanj po kuhanju da v zmrzovalnik in se nato pod toplo vodo tanka lupina lažje lupi viomi@voljaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ploščati špageti z morskimi sadeži
Jajčevci s sirom na veganski način