Zdaj jeseni se od vsepovsod smejijo krasne oranžne ali pisane buče i
Hvala za pomoč
maja
Zdaj jeseni se od vsepovsod smejijo krasne oranžne ali pisane buče i
Hvala za pomoč
maja
3. okt 2006 5:50
Na prepraženo čebulo dodaj strt česen, paradižnikovo mezko ( ali narezane paradižnike ), mal kumine sol in naribane okisane bučke, duši, potem preliti z mal kisle smetane v katero si vmešala ( ali pa tudi ne ) mal moke, še mal dušiš, daš mal petršilja in: njam ežoj
3. okt 2006 8:20
Bučke lahko narežeš, premažeš z olivnim oljem, strtim česnom, posuješ s soljo in provansalsalskimi zelišči, pa kakšno vejico bazilike dodaš. Spečeš v pečici, pred koncem pa poliješ z umešanim jajcem, kislo smetano, naribanim sirom in parmezanom. Popečeš še malo, toliko, da se sir raztopi. Če te zanima, zgleda takole: http://www.moj-album.com/vstopnica/ssf543tnz http://www.moj-album.com/vstopnica/ssf543tnz stana Sporočilo je spremenil(a) stana.r dne 03. okt 2006 08:22:48
3. okt 2006 9:10
o Ežoj, super zadeva, a ne? Jaz naredim tudi kremno juho (čebula na olivnem olju, česen, zrezana buča, paprika, curry, timijan, zelenjavna osnova, balzamico, - palični mešalnik), pa pečeno nadevano, pa fondi v buči, pa bučni frites v pekaču... ja, zdaj prihaja sezona. Lisa
3. okt 2006 9:40
pa da ne pozabim - pireji, pa njoki... Lisa
3. okt 2006 9:57
kaj pa bučov kompot. To je super zadevica.
3. okt 2006 10:18
Kaj pa bučni polpeti z gresom,recept je v bazi-njami... andreja č.
3. okt 2006 14:12
Naredim malo bolj gosto zmes za palačinke,dodam naribane bučke,česen,baziliko in jih z žlico polagam v vročo maščobo. jelcy
3. okt 2006 14:27
stana.r - pa ne morem vrjet... ti si prava umetnica :) MissLady
3. okt 2006 15:45
Jaz Ežojevemu receptu dodam še v možnarju strte pinjole in sesekljano baziliko pred serviranjem. lp Vesna
3. okt 2006 16:30
MissLady je napisal/a: |
stana.r - pa ne morem vrjet... ti si prava umetnica :) MissLady |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Tortelini s špinačo in sirom, sušenimi paradižniki in kozjim sirom
Pečeni Azijski Riževi Rezanci s Piščancem