Jernej moram pohvaliti novost "recept trenutka". Tako lahko pridejo na "površje" recepti starejšega datuma - na tak način sem "našla" Rikov skutni zavitek. Pa še naziv je ta pravi. Uporabno 100/h.
Pozdrav, Lipa
Jernej moram pohvaliti novost "recept trenutka". Tako lahko pridejo na "površje" recepti starejšega datuma - na tak način sem "našla" Rikov skutni zavitek. Pa še naziv je ta pravi. Uporabno 100/h.
Pozdrav, Lipa
30. sep 2006 20:07
Se strinjam z Lipo, super ideja, pa tudi izvedba. rimljanka
30. sep 2006 20:17
Enkratna pogrutavščina
30. sep 2006 20:43
Jaz se tudi podpišem pod to.
30. sep 2006 20:49
Tudi meni je ta novost zelo, zelo všeč.
30. sep 2006 23:22
Opažam, da sedaj rubrika Zadnjih 10 mnenj ni več identična rubriki Zadnjih 10 receptov, kot je bilo prej skorajda v navadi. Veliko "novih - starih" receptov sem na ta način odkrila. Zelo pohvalno! Atina
1. okt 2006 7:11
V bazi je veliko odličnih receptov. Na žalost nimajo vsi slike, tako, da ti recepti ne pridejo v poštev... škoda. Vsekakor
1. okt 2006 8:13
Se pridružujem pohvalam za recept trenutka! Vsakokrat, ko pridem na KulS si ga preberem.
1. okt 2006 9:04
Kje pa je ta portal, da pridem do teh receptov? tej_a
1. okt 2006 9:48
tej_a glej spodaj pod mnenji receptov, oz še pod anketo. lp, m
1. okt 2006 10:53
Anamarija1, bomo delali na tem, da bo čimveč, tudi starih, receptov imelo slikiceKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | ![]() |
MOJ vrt | ![]() |
malo za hec | ![]() |
Kaj danes za zajtrk | ![]() |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | ![]() |
Čokoladni diamanti za valentinovo (čokolatini, truffli)
Bučna juha s kokosovim mlekom