Jernej moram pohvaliti novost "recept trenutka". Tako lahko pridejo na "površje" recepti starejšega datuma - na tak način sem "našla" Rikov skutni zavitek. Pa še naziv je ta pravi. Uporabno 100/h.
Pozdrav, Lipa
Jernej moram pohvaliti novost "recept trenutka". Tako lahko pridejo na "površje" recepti starejšega datuma - na tak način sem "našla" Rikov skutni zavitek. Pa še naziv je ta pravi. Uporabno 100/h.
Pozdrav, Lipa
30. sep 2006 20:07
Se strinjam z Lipo, super ideja, pa tudi izvedba. rimljanka
30. sep 2006 20:17
Enkratna pogrutavščina Bernarda85
30. sep 2006 20:43
Jaz se tudi podpišem pod to. fakin712
30. sep 2006 20:49
Tudi meni je ta novost zelo, zelo všeč. monro
30. sep 2006 23:22
Opažam, da sedaj rubrika Zadnjih 10 mnenj ni več identična rubriki Zadnjih 10 receptov, kot je bilo prej skorajda v navadi. Veliko "novih - starih" receptov sem na ta način odkrila. Zelo pohvalno! Atina
1. okt 2006 7:11
V bazi je veliko odličnih receptov. Na žalost nimajo vsi slike, tako, da ti recepti ne pridejo v poštev... škoda. Vsekakor uredništvu. lp Anamarija
1. okt 2006 8:13
Se pridružujem pohvalam za recept trenutka! Vsakokrat, ko pridem na KulS si ga preberem. ZIMA
1. okt 2006 9:04
Kje pa je ta portal, da pridem do teh receptov? tej_a
1. okt 2006 9:48
tej_a glej spodaj pod mnenji receptov, oz še pod anketo. lp, m
1. okt 2006 10:53
Anamarija1, bomo delali na tem, da bo čimveč, tudi starih, receptov imelo slikice . Jaz skušam vsako jed, ki še nima slikice, poslikat, če se bomo vsi potrudili, bomo uspeli! DušankaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Zelenjavna zloženka
Njoki s šampinjoni in modrim sirom