29. sep 2006 15:47
Bravo Muffsy, iz tebe bo še ena velika lady.
Ampak ne pozabimo - tu imamo eno mamico in eno deklico, ki je zdaj prizadeta in žalostna in če želimo, da bo čez dve leti tako pametna, kot je danes Muffsy, je treba deklico potolažiti, tiste packe, ki jo zmerjajo, ošvrkniti - tako, da si bodo zapomnile in tiste idiote, ki grejo sploh odpirati tako stran, malo elektronsko sesuvati.
Nasploh bi jih bilo treba sesuti. In to iz dveh razlogov.
- ker spodbujajo psihično nasilje med vrstniki (evo primera)
- ker vzpostavljajo databazo za pedofile in s tem izpostavljajo v nevarnost otroke (pametni ali neumni otroci, otroci so otroci in treba jih je ščititi)
Namreč, strani, kjer so slikice otrok iz osnovne šole gledajo predvsem tisti, ki so slike tja poslali in povečini tisti, ki imajo seksualna nagnjenja, ki jih zakon definira kot kazniva (pedofilija pa to je)
Skratka, če komu pade na pamet kakšna kreativna, da napademo tisto stran, jaz se vključujem - sicer me zdaj štiri dni ne bo v Sloveniji, ampak ko pridem nazaj...
P.S.
Sama sem bila v osnovki in srednji šoli precej popularna in večino časa sem bila tudi predsednica razreda. V osnovki smo imeli v razredu enega fanta, iz katerega smo se vsi malo norčevali, ker je bil bolj počasen.Potem smo v šestem razredu izvedeli, da je imel fant otroško paralizo in da se je pred vpisom v prvi razred ponovno naučil govoriti in hoditi, ampak zaradi tega je bil celo osnovno šolo bolj počasen. Potem smo se nehali norčevati in je bilo bolje. Še danes me razjezi, ker nas učiteljice niso opozorile, da naj bomo do tega fanta bolj pozorni, bi mu bilo marsikaj prihranjeno. Tega fanta po odhodu iz osnovne šole nisem videla kakih 15 let, potem pa sem ga enkrat srečala in ob tisti priložnosti sem se mu opravičila za neprijetnosti iz otroštva. Rekel je, pa saj ti mi nisi kaj posebej nagajala - to že, ampak nisem pa nič naredila, da bi to preprečila.
Morda me ravno to nekako spodbuja, da sem sedaj bolj "za akcijo", ko je treba prepričiti nadlegovanje.
Sporočilo je spremenil(a) Vendelina jr. dne 29. sep 2006 16:20:27