V eni od tv oddaj sem zasledila peko rolade.V testo in v orehov nadev so dodali IBI PUR. A mogoče katera ve, kaj je to? Hvala.
londonska rezina
V eni od tv oddaj sem zasledila peko rolade.V testo in v orehov nadev so dodali IBI PUR. A mogoče katera ve, kaj je to? Hvala.
londonska rezina
26. sep 2006 20:54
Elaphus,hvala za hiter odgovor.A se da na kratko par besed v slovenščini(če veš).Pozdrav londonska rezina
26. sep 2006 20:55
Koliko sem razumela, je to nekaj "plastičnega", kar nadomesti puter in smetano. Zdi se mi, da sta smetana in puter vseeno boljša izvedba. Jaz ne maram umetnih nadomestkov, kar pa je seveda stvar okusa. Kyara
26. sep 2006 20:57
ja,Kyara se popolnoma strinjam s tabo. Že tako pojemo preveč plastike...Izognimo se, kjer se da...Vseeno hvala londonska rezina
26. sep 2006 23:02
Sončnično olje, semena, limonin sok, kamena sol. Brez mleka, pšenice, kvasa, glutena... Kje je tukaj plastika? . Nadomesti smetano pri tistih, ki ne smejo mlečnega ali se bojijo holesterola. Naj bi bila nekakšna osnova za omake. Je pa seveda drago ... iBi je blagovna znamka "zdrave, bio" hrane. Se mi zdi, da je ena trgovina iBi nekje v Ljubljani na Celovški... JasnaV
27. sep 2006 7:44
Ibi se dobi tudi pri nas, v pokriti tržnici in na Celovški v Lj, pa tudi drugje po Sloveniji, vsaj namaze imajo, po moje bi imeli tudi to. Loni Makaroni
27. sep 2006 8:03
Tudi na ljubljanski tržnici imajo njihove stvari. Vsaj za namaze vem, ostalega ne gledam toliko. Prav tako sem našla njihove stvari v našem podeželskem najboljšem sosedu...Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bovla z metuljčki
Špinačna solata z rukolo, jagodami, oreščki, feto in sladkim balzamičnim prelivom