jaz bi pa rabila kak nasvet in sicer pripravljam zabavo za kakšni 2 uri. za cca 50 ljudi in to v službi.
s čim bi jih postregla...hvala za nasvete.......rabim kaj kar se na hitro naredi
cuki
jaz bi pa rabila kak nasvet in sicer pripravljam zabavo za kakšni 2 uri. za cca 50 ljudi in to v službi.
s čim bi jih postregla...hvala za nasvete.......rabim kaj kar se na hitro naredi
cuki
26. sep 2006 10:57
cuki, najbolj praktičniza v službo so narezki - tu pa lahko uporabiš svojo domišljijo (tudi odvisno od tega ali so večinoma moški ali ženske). Pri nas, kjer smo same punce, bi v poštev prišle bolj lahke salame (saj veste, da punce večno pazimo na kilce), sirčki, mogoče tudi kaj vegetarijanskega. Poleg lahko ponudiš tudi malo bol poseben kruhek - mogoče zeliščni, z olivami, ... Sicer pa kolikor poznam svoje sodelavke, bi bile najbolj vesele sladke postrežbe. Torej razni minjoni, potica... in seveda dobra kapljica MissLady
26. sep 2006 12:13
A ti odhajaš iz firme - upam, da na boljšo priložnost - v vsakem primeru ti čestitam! 50 ljudi je kar velik zalogaj in na tvojem mestu bi jaz malo razmislila (ker, ko je ljudi več kot 5, so druge dimenzije): Namreč, ti v tisti službi nekaj končuješ in si z mislimi že nekje drugje in ali imaš res še toliko kreativne energije, da bi rada s svojimi rokami nekaj pripravila (in dva dni hodila okoli po trgovinah z jestvinami) - ker tudi v navaden narezek se vloži kar nekaj sebe in ali ne bi morda veljalo to energijo prihraniti v kakšne druge projekte in avanture?. Plus, logistika je problem: kako boš pa vse to transportirala in znosila (za 50 ljudi je kar volumen). Plus, kako boš po tem, ko bo konec te pogostitve vse znosila nazaj v avto (na koncu boš morala sama vse pospravljati, vse ostalo se bo skrilo v svoje pisarne in boš morala vse sama ....občutki bodo pa kot na Mame štrajkajo forumu). Hočem reči, ti se posljavljaš in ti ob poslavljanju ni treba še enkrat pospravljati za sabo (zanimivo, kako sta si besedi podobni: poslavljati se - pospravljati). Ni ti treba dva dni prej nekaj rezati in peči. Pojdi k frizerju in na mejkap in brilijiraj. Z nasmehom sprejmi poslovilno darilo, ki ga boš prejela (prostor v avtu je za darilo in ne za ostanke hrane), pa če bodo emocije prave, je tudi kaka solzica na mestu. Za malo pogostitev pa najemi najbližjega gostinca: bodo vse prinesli in odnesli. Pa še cena keteringa in frizejra bo nižja kot bi bili stroški, če bi sama vse skupaj počela. Sodelavke in sodelavci pa ob takih priložnostih ravno ne gledajo, kako vrhunska je hrana - ob delu je vsaka poslovilka izvrsten razlog, da "za precej trenutkov" odložimo delo....:) Veliko sreče pri novih avanturah! Vendelina jr. Sporočilo je spremenil(a) Vendelina jr. dne 26. sep 2006 12:14:16
26. sep 2006 12:25
Tudi meni se je utrnila ideja o cateringu. Najboljše in najenostavnejše. ti pa se lepo sfriziraj in našminkaj in uživaj. A to se ti poslavljaš ali pa moraš pripraviti za koga drugega. Ker pol pa je druga pesem. KyaraKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Nevzhajana orehova potica
Pečeni Azijski Riževi Rezanci s Piščancem