28. avg 2010 14:22
Kot prvo rekla sm čudno in ne neumno vprašanje .. je kar razlika v teh dveh besedah!
Kot. drugo, to kar zdele sprašuješ snoč nisi, kokr se spomnim si vprašala "A mislite da bo tičina po 16h urah v hladilnuku ok?"
Zdele pa sprašuješ še za okraske ...
To koliko (če sploh) tort s ticino si ti že naredila, tudi nisi povedala, pa se mi zdi da je kar pomembo ... npr. Živjo, prvič bi torto iz ticine z okraskli delala en dan prej (do sedaj sem vedno delala na dan dokodka in rezanja), pa me zanima ... bla bla ...
Itak je pa vse to relativno .... odvisno od posameznika ...
katere barve uporabljaš, ali daš gor barvasto ticino ali jo barvaš ko je gor, ali okraske limaš z vodok, alkoholom, jedilnim "lepilom" , beljakom ....
ali je hladilnik prepoln, pa ne hladi ok, ali je torta preveč do stene, pa se bo zadnja stran orosila, ali je hladilnik naštiman da premalo ali preveč hladi ....
in tako naprej ... če se vprašanje postavi kot je treba ... dobiš tudi odgovor kot je treba ... oz. mnenje.
Tisto, da pa zadne čase postavljate čudna uprašanja ni letelo samo nate (ker se tukaj niti ne vikamo), ampak na vse ki so zadnje čase postavili "čudna" vprašanja.
Se opravičujem "ker preveč vem" in zahtevam preveč informacij, da ti lahko podam odgovor .... oz. konkreten in kratek odgovr, ne pa da pišem da dolgo in široko,kar je blo že 100x povedano, pa se vam pač ne da it mal nazaj brat ....
Pišem seveda v svojem imenu, a bi se vrjetno še kdo strinjal z mano.
lep vikend
Pitončica
Sporočilo je spremenil(a) Pitončica dne 28. 2010 14:27