16. jun 2008 20:53
A je rams trgovina v Krškem ali ni? Jaz bi šla kupit tičino maso, ker sem blizu in ne bi naročala po netu. In kje je, če katera ve. Hvala in lp. viki
16. jun 2008 20:53
A je rams trgovina v Krškem ali ni? Jaz bi šla kupit tičino maso, ker sem blizu in ne bi naročala po netu. In kje je, če katera ve. Hvala in lp. viki
16. jun 2008 21:06
V Mariboru je ,za Krško pa ne vem. renata69
17. jun 2008 8:11
viki je napisal/a: |
A je rams trgovina v Krškem ali ni? Jaz bi šla kupit tičino maso, ker sem blizu in ne bi naročala po netu. In kje je, če katera ve. Hvala in lp. viki |
Ne vem, zakaj nebi naročila po netu (oz. po telefonu, ker jim stran itak ne dela dobro). Poštnina pride 3 eur, dobiš še popust 5% za preplačilo (če se ne motim), tako da se sploh ne splača nikamor voziti za ta denar. Odločitev je seveda tvoja
matilda
17. jun 2008 8:15
Evo, sem malo pogledala zate...
http://www.ramstrgovina.com/rams/sektorji.php?sektor=podj
Očitno je trgovina samo na Počehovi ulici v MB, v Krškem pa je ni.
matilda
17. jun 2008 10:22
MYCHELLE je napisal/a: |
Delala sem po tem receptu: 300-350 g sladkorja v prahu 1 beljak 1 žlica glukoze ali 1 žlico glukoze v prahu z 1žlico vrele vode Kaj bi morala spremeniti ... ?? Morda sem česa pozabila dodati ? MYCHELLE |
17. jun 2008 17:01
Kaj pomeni 1 TL glicerina hvala! anemona
17. jun 2008 22:12
anemona je napisal/a: |
Kaj pomeni 1 TL glicerina hvala! anemona |
18. jun 2008 6:59
Kje kupite glicerin, imam doma glukozni sirup pa bom poizkusila še sama! Hvala lep dan vsem! mperhaj
18. jun 2008 7:17
kobra 1 je napisal/a: |
http://www.youtube.com/watch?v=wOyibd6tDvo&featu Brez besed ... uni, rina, ... kobra 1 |
kobra,
ni razvidno, katero smer umetniške akademije moraš končat, da lahko narediš takega cucka.
ežoj
18. jun 2008 7:18
rina prva,
tebi čestitke za lepe torte.
ežojKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špageti z omako amatriciana s piščancem (z omako iz kozarca)
Mango cheesecake brez peke