12. jun 2008 12:32
Jaz jo premažem z maslom in sladkorjem v prahu v razmerju 1:1 teya_84
12. jun 2008 12:32
Jaz jo premažem z maslom in sladkorjem v prahu v razmerju 1:1 teya_84
12. jun 2008 13:01
teya_84 je napisal/a: |
Jaz bi pa konec meseca delala torto s tičino. Vendar jo morem pripeljat na drug konec Slovenije - vožnja približno 1,5 ure. Ali je možno, da mi med tem časom krema zavre? Se malo bojim, če bo vroče, da bi se kaj sfižilo. teya_84 |
12. jun 2008 13:17
Ksenjako, teja_84 govori o torti mesni, lahko katka http://katka-lopatka.moj-album.com/
12. jun 2008 13:20
Teya84, mislim, da se v uri in pol torta nebi smela tako segreti, da bi se pokvarila. Sploh, če jo daš v kartonasto škatlo in pokriješ (škatlo) z zloženo rjuho (izolator), v hudi vročni lahko daš zraven še zamrznjeno plastenko vode. To bi moglo zdržati uro in pol vožnje v najhujši vročini;)
Drugače pa lahko narediš sacher torto, ki je še boljša ko ni preveč hladna in se zagotovo ne bo pokvarila.
matilda
12. jun 2008 17:00
N ebo zavrela v 1,5h :).Moja ni bila v hladilniku 2 dni...ups. Sice rpa ne zavre zaradi tične ampak zaradi toplote in sandne kreme.Je bila na moji torti tična še čisto užitna,vsja tako pravi mami,ki jo je pojedla s torte :D Roncolino
12. jun 2008 19:45
Naredila sem domačo ticino maso... z glukozo in sladkorjem.... nisem bila zadovoljna.. Sem vse skupaj vrgla v smeti.. MYCHELLE
12. jun 2008 19:50
MYCHELLE kaj je pa blo narobe, da je vse skupaj romalo v koš. Jaz sem jo delala iz penic in je bla super teya_84
13. jun 2008 3:25
ksenjako, nič hudega, si naredla dobro delo, ko si me nasmejala katka http://katka-lopatka.moj-album.com/
13. jun 2008 12:43
mala pikica je napisal/a: |
petika, sem zdaj pogledala še enkrat vrtnice od rine. Jaz bi še vseeno počakala s kazanjem mojih :) Bom še malo vadila... mala pikica |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Rižek z lososom
Pečena prosena kaša s suhim sadjem in skuto