1. feb 2008 8:04
Barb, ne rabiš me vikat
Tičino mase nisem še delala doma. Če se prav spomnim, jo je Veri delala, vendar je rekla, da je s kupljeno lažje delat.
Pri Ramsu se tičino masa imenuje massa bianca.
stana
1. feb 2008 8:04
Barb, ne rabiš me vikat
Tičino mase nisem še delala doma. Če se prav spomnim, jo je Veri delala, vendar je rekla, da je s kupljeno lažje delat.
Pri Ramsu se tičino masa imenuje massa bianca.
stana
1. feb 2008 10:43
Čao, glukozo v prahu sem ravnokar kupila v lekarni v Lj., 100 gramov stane 6,27 EUR. Ni poceni..... Lep pozdravček, S.
1. feb 2008 10:51
Jao jao, na tistem linku pa 1600 g ista cena. Atina
1. feb 2008 10:57
Aha, hvala. Moj gre danes v Krško in mogoče mi ga bo pa uspelo prepričati, da mi jo prinese. barb*
1. feb 2008 11:11
Pravkar sem pogledala opis te masse bianca. Skor 3000 kalorij 100 g?! To je pa ogromno. barb*
1. feb 2008 11:21
Če je katera spregledala.... Če kdo rabi glukozo v prahu, da ne kupujete cel paketek zaradi ene žlice, vam pošljem po pošti (brezplačno).
Upam, da ne bojo mislili na pošti, da je droga
stana
1. feb 2008 11:37
Recept za tičino maso (od Tamare1) 500 g sladkorja v prahu 3 žlice limoninega soka 50 g rastlinske maščobe 2 žlici vode Tamara1 je čisto na začetku debate o tej temi napisala tale recept. Mi zveni super, ke ni treba glukoze kupovat, me pa zanima kako kaj uspe po tem receptu? Je že katerea delala po tem receptu? tanyči
1. feb 2008 14:52
Jst sem kupila glukozo. 100 g je bilo 3 evre v naši lekarni, tak da se bom spravila čez vikend delat torto s tičino maso. To bo moja prva in molim boga, da se mi ne bo tolk zamerila, da ne bo tud zadnja. :) barb*
1. feb 2008 17:09
Čao, no, očitn sem jaz res zelo zelo drago plačala tole glukozo. Hja, če se mi je pa mudilo, ker bom jutri packala.... Lep pozdravček, S.
1. feb 2008 18:22
Nisem spregledala, Stana, sam saj veš, mal mi je bilo nerodno. Pa daj ti poskusi naredit maso. :) Jaz vem, da če ti nekaj narediš je 100 % dobro. Mene res zanima kako mi bo jutri tole maso uspelo skup spravit. Pa saj glede na to, da bo torta za domače niti ni ful važno. Če pa ne bo šlo jo bom pa kupila. Anomis, daj poročaj kako ti bo uspelo. barb*Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | malaga |
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pure testenine z dimljenim lososom
Enostavna zelena juha