22. feb 2008 8:15
Jaz pa sem včeraj šla osebno k Ramsu in sem plačala 35,25Eura za 6kg mase. Bom drugič tudi raje naročila preko klika ,pa še domov ti pripeljejo in še ceneje je za 2 Eura. balu
22. feb 2008 8:15
Jaz pa sem včeraj šla osebno k Ramsu in sem plačala 35,25Eura za 6kg mase. Bom drugič tudi raje naročila preko klika ,pa še domov ti pripeljejo in še ceneje je za 2 Eura. balu
22. feb 2008 8:18
Sorry, ežoj - CAR SI
stara
22. feb 2008 10:40
Pitončica torta je izgledala super!!!Nič jamranja ;) Stara čestitke!Jaz komaj čakam da jo dobim iz Ramsa Ežoj ti si pa seveda car Roncolino
22. feb 2008 10:41
Roncolino,kako si se vpisala v Rams? renata69
22. feb 2008 10:53
Tudi meni registracija ni uspela, sploh ne morem noter. Sem se vpisala, dobila vse podatke na mail, se prijavim na stran, ampak ne funkcionira, zatakne se pri plačilu, ko moram ponovno vtipkati svoje up. ime/geslo, kljub temu, da sem registrirana, potem pa mi javi, da uporabnik ne obstaja...čisto sem že obupala. katka http://katka-lopatka.moj-album.com/
22. feb 2008 11:00
Ravno zato sprašujem,ker je na začetku vse šlo.Potem sem pa dobila dva mejla. 1.registracija novega uporabniškega računa 2.izbris vašega računa Oba mejla naenkrat.Sem poskusila danes,še enkrat,pa spet isto. Balu,si šla brez vpisa v trgovino,ali si se prej registrirala.Ker grem drugi teden v Maribor,pa bi se spotoma tam ustavila. renata69 Sporočilo je spremenil(a) renata69 dne 22. feb 2008 11:01:18
22. feb 2008 11:50
Am jaz se nisem vpisala sploh...sva z Elo zmenjeni,da ona kupi potem pa vsaka pol pol... Ampak v trgovino greš lahko brez vpisa (vsaj logično je,a ni?) Roncolino
22. feb 2008 11:53
Ma sigurno greš lahko v trgovino brez vpisa :) katka http://katka-lopatka.moj-album.com/
22. feb 2008 18:57
Drugi teden grem v MB.Pa javim,kako opravim. renata69
22. feb 2008 19:10
Čao, joooj, dejte mi pomagat, kje sem že zdej en dan prebrala, da je dobro domačo tičino naredit malo prej, jo dobro prevalat v strojčku za testenine, naj čez noč počiva....? Se pravi, če jo zdele naredim, pregnetem, prevaljam v strojčku in dam v folijo in hladilnik do jutri bo ravno prav? Lep pozdravček, S.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Hempy polenta
Rižek s piščancem in zelenjavo