25. sep 2006 15:55
Dragička, s tabo se pa popolnoma strinjam. Posebej to o pričakovanjih mladine. Sama sem bila zgrožena, ko sem slišala izjave nastopajočih v baru, vsaj mislim, da sem bila pri dvajsetih letih vsaj malo bolj zrela, oz. si kaj takega nisem upala na glas kričati. Ampak meni še vedno ni všeč, da se nekatere tv vsebine smatrajo za manjvredne - saj v bistvu so, ampak zakaj smo tako dvolični pri teh stvareh. Npr. tisti ki gledajo telenovele, realitije in podobno, veljajo za neumne, zato jih je sram to priznati (vsaj v širšem krogu ljudi). Po drugi strani, pa je nogomet tako popularen, da če ga ne gledaš, nisi Slovenc. Nekateri bodo rekli, sja to je šport - ja, če greš sam ven in ga igraš, ali greš vsaj ven na tekmo. No pa pustmo to, so tudi moške telenovele - npr. JAG, pa zvezdna vrata in podobno, pa se nihče ne razburja, kako lahko pa to gledate. Upam pa priseči, da vsak gleda kakšno oddajo, ki ni ravno vrhunec inteligence, kar tako, za sprostitev. Le upam, da se bomo manj delili na pametne in neumne - prav tako tudi oddaje. Kot smo se strinjali - vsak naj gleda tisto, kar mu je všeč, hkrati pa naj ne obsoja drugih, ker je njihov okus drugačen. matilda