25. sep 2006 15:53
Strinjam se, da ni treba nekoga za vsako figo prosit, vedar pa se strinjam tudi s tem, da : daj odnesi smeti, prosim, zveni veliko lepše kot odnesi smeti! Pa če jim toliko pomeni tisti prosim, ga pa še rečimo, pa je, a ne? Saj sva se midva tudi to pogovarjala, da v bistvu meni ni treba tega prosit, ampak če tako pogledamo, ga prosimo to, da to naredi zdaj, ko smo si me zamislile (oz. ker takoj rabimo smeti prazne, navadno:) Aja, še to, v pogum vsem poročenim in neporočenim puncam, katerih dragi niso ne vem kaj delali doma: mojemu fantu doma ni bilo treba nič delat, kar so mu rekli, je vedno naredil brez ugovora, ampak navadno mu niso nič rekli, mami je skuhala, mami je pomila in oprala, oče je počistil,... Pa nisva zato imel nobenih problemov - čeprav po moje zahvaljujoč tisti šoli, ko sva bila s takimi, ki se jim res ni dalo nič pospravljat:) Takrat je videl, da se samo ne naredi, pa da je tudi njemu bolj všeč, če je narejeno, ker je vse skup neprimerno lažje... Mogoče bi štrajk torej vseeno pomagal... Ali ga pa pošljite v kak študentski dom za določen čas. hehe Veri