9. apr 2013 7:30
kvačkarica je napisal/a: |
Bi rekla, da je vredno poiskusiti! Dal si mi idejo, morda bom tudi jaz poiskušala, pri meni ni problem, moj Čorko v hlevu ni izbirčen!Nisem pa pristaš šmorna, sem se ga v otroštvu prenajedla, uh! Ko mi sin teži za šmoren ,mi kar mravljinci gredo po želodcu.....v kombinaciji, kot jo omenjaš, pa bi mi morda bilo kaj bolje!
kvačkarica
|
JEEEEEEEeee finooooo, finooo. Hvala za vzpodbudne besede in da se vam DEJANSKO zdi ideja zanimiva .
Sem razmišljal ja, ko sem od DOHTORCE hodil, da bi kombiniral nekako šmoren v malo drugačni obliki, kot vedno z marmeljad, vani.prelivom, makovim/orehovim posipom....
Zakaj pa ne a ne? Pri tooooliko prilogah, je ravno cumpranje v kuhinji in iskanje zanimivh okusov to kar dela KUHANJE super fino fajn.
Meni je šmoren, hrana otroštva in ga OBOŽUJEM. Delam ga na različne načine. Je pa res, da je redko na jedilniku in tako ohranjam tisto pristno otroško ljubezen do njega
Hmmm, ekola. Nekaj našel--->
http://www.chefkoch.de/rs/s0/schmarrn/Rezepte.html
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---
Sporočilo je spremenil(a) MBrando dne 09. 2013 07:33