Kerrock

VilmaS  

član od: 10.10.2003

sporočila: 1067

tema odprta - 19. sep 2006 7:39 | ogledi: 5.908 | odgovori: 16

Odločam se za nakup kuhinjskega pulta iz kerrocka (v svetli barvi). Kuhinjo imam v obliki črke U, vrata obeh kotnih elementov so diagonalna, tako da imam na obstoječih pultih kar 4 spoje. Ker je hiša stara, zidovi niso ravno v pravi kot, zato spoji niso tesni. Sicer so pokriti z alu letvico, vendar pod njih še vedno uhaja voda in umazanija (iverka se sčasoma napne).

Kerrock bi bil v enem kosu, torej brez spojev. Zanimajo me vaše izkušnje - na kaj je potrebno paziti, na kaj je kerrock občutljiv... Mogoče obstoja kakšna cenejša varianta (material), ki je primerna za vgradnjo brez spojev...

LP, V.

booris  

član od: 11.11.2004

sporočila: 315

19. sep 2006 8:22

Kerrock je med najboljšimi. Toda tudi kerrock pult pripeljejo v več delih in montirajo, potem pa spoje tako zlepijo, da sploh ne vidiš, kje so spojeni. Preizkušeno. LP Boris booris

rdkapica  

član od: 31.7.2006

sporočila: 1569

19. sep 2006 8:41

Zelo pomemben je izurjen in kakovosten izvajalec. Če stene niso ravne, potem morajo izrisati krivine sten (praviloma kar na kerrock) in nato v delavnici obdelati robove. Pravi izvajalec bo tudi pokončne robove izdelal tako, da so s pultom v enem kosu in da se lepo prilegajo krivim stenam.

VilmaS  

19. sep 2006 12:14

Sem v fazi odločanja in sem potrebovala potrditev, da razmišljam v pravi smeri, zato hvala obema za odziv. Izvajalca imam pa že "nagledanega", priporočen s strani zaposlenega v Kolpi. LP, V.

lidka  

član od: 16.12.2002

sporočila: 3690

19. sep 2006 12:31

VilmaS, jaz sem že dolgo odločena da naradiva takšen pult. Tudi jaz potrebujem še malo potrditve, ker najcenješa pa ta varianta ni... Jaz sem že povedala, kaj bi kompenzirala, oz. kaj ne rabimo oz. bomo kupili ceneje, pult bi pa res ornk...

veverica  

član od: 12.11.2001

sporočila: 1038

19. sep 2006 12:36

Pult iz Kerrock-a imamo cca pol leta in sem zelo zadovoljna. Tudi pri nas (kljub novi hisi) vogali niso bili cisto pod pravim kotom in pult je v obliki crke U, se pravi, da je bilo kar zakomplicirano. Pa so se potrudili in res dobro izgleda. Kerrock imam tudi na steni in se mi zdi super, ker se ne nabira umazanija, ne tece za pult, krivino cisto enostavno obrises... Sem pa slisala, da pri enem izvajalcu na koncu pulta ne naredijo krivine, ampak enostvano zlepijo dva kosa kerrocka, ker je ceneje in lazje, racunajo pa najbrz isto - na nek nacin zavedejo kupca (na to me je opozoril mizar in sem mu hvalezna). Lp, Ana Češnovar

VilmaS  

19. sep 2006 22:42

Veverica, hvala za opozorilo, bom previdna pri mojstru. Verjetno se bom kar odločila- upam, da se ne bom kesala. Trenutno na celem www ne najdem pametne (in cenejše) alternative. Hvala vsem za odziv LP, V.

ycrna  

član od: 29.7.2006

sporočila: 748

13. jan 2010 12:21

pozdravljeni! mene pa zanima kako ste kej uporabniki kerrocka zadovoljni? ycrna

mizarka  

član od: 24.5.2006

sporočila: 988

13. jan 2010 13:31

Odvisno kje ga želiš imeti. Mi ga imamo v kopalnici in je ok.Za kuhinjski pul pa za moj obseg dela najbrž ne bi bil ok. Kamen se obnese fantastično.

lp

mizarka(http://mizarka.moj-album.com/

Marjanpn  

član od: 30.11.2004

sporočila: 115

13. jan 2010 13:45

Zakon, čeprav je drag, mi ni žal. Sama ga imam tudi iz dveh delov, ampak tako lepo se potrudijo ti mizarji, tako da res se nič ne vidi. Sem zelo zadovoljna. Marjanpn

Senčka  

član od: 3.2.2009

sporočila: 4

13. jan 2010 13:52

Kerrock je super in ga imamo doma. Pult in ostale stvari iz kerrocka smo kupili pri Domilesu iz Vodic. Smo zelo zadovoljni. Senčka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti