Pozdravljeni,
ali je kje razprava o arašidovem maslu....o uporabi ?
hvala...l.p.
vegeterianka
Pozdravljeni,
ali je kje razprava o arašidovem maslu....o uporabi ?
hvala...l.p.
vegeterianka
18. sep 2006 15:39
Namažeš ga na kruh, gor pa kak fin džem, pa je. Ameriški sendvič. Lahko dodaš kako rezino banane... Iz njega se dela marsikaj. Ti bo kdo drug z več izkušenj z njim povedal...
18. sep 2006 16:09
Jaz ga obožujem, poleg tega, da ga namažem na kruh, ga uporabim za palačinke, za nadev ali maso, za omakco, dam ga v polento, zelo pristoji k ogrovtu in poru pa še in še Pozdrav, a.
18. sep 2006 16:12
Jaz ga obožujem in pojem kar brez vsega- kar iz tube ali lončka Pa moja hčerkica tudi. monro
19. sep 2006 8:39
v keksih, kremah,... Veri
19. sep 2006 8:55
Ali po amreiško v sendviču - vzameš njihov bagel, ga prerežeš, najprej namažeš marmelado, potem gor arašidovo maslo in na kolute narezano banano ter pokriješ z drugim delom žemlje. Tako ga je jedla moja prijateljica Kathryn, jaz sem ta sendvič po prvem grižljaju po hitrem postopku vrgla v smeti. Loni Makaroni
19. sep 2006 9:55
Meni je dobro, ampak samo tisto, ki ima not koščke arašidov-crunchy. Namažem na kruh in njam. jass
19. sep 2006 10:50
Osebno arašidovega masla ne maram, je stalo v hladiniku dobro leto, pa se ni in ni hotelo pokvariti. Ha ha. Drugače sem pa že poskusila narediti kekse z njim, pa sem dodala koščke čokolade in so ubili okus, ki ga pri surovem ne maram. Zato prakticiramo te kekse. Mogoče se mi bo okus spremenil, ko čez 9 dni odpotujem v Ameriko in me bo vsako jutro za zajtrk čakalo arašidovo maslo. Lp pikica82Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Tajski rdeči curry
Juha iz čičerike in rožmarina