Prosim vas za pomoč. Po sedežni smo polili coca colo. Poskusila sem z venischem pa ni šlo. Zdaj iščem kakšen čistilni servis ki pride na dom in to uredi. Mi lahko kdo pomaga?
Prihajam iz okolice Celja.
Hvala in lep dan!
BLANKA
Prosim vas za pomoč. Po sedežni smo polili coca colo. Poskusila sem z venischem pa ni šlo. Zdaj iščem kakšen čistilni servis ki pride na dom in to uredi. Mi lahko kdo pomaga?
Prihajam iz okolice Celja.
Hvala in lep dan!
BLANKA
18. sep 2006 15:02
Poskusi z omino bianco Oxy. lp Anamarija
18. sep 2006 15:26
Pokliči proizvajalca/prodajalca pohištva - preden ti tam ne dajo kakšnega napotka, ne gre madeža čistiti, ker ga lahko tako spraviš v material, da se ne bo dalo očistiti in boš morala naročiti novo prevleko. Vendelina jr.
18. sep 2006 18:09
Blanka, s čistilom sem spravila iz sedežne velik madež refoška. Pošpricala sem in počakala morda pet minut, ne tako kot pokažejo po televiziji, porabila sem tudi celo flašo oxyia, vendar se je splačalo, ker madež je izginil, veš, da je refošk trdovraten. lp Anamarijaneznan uporabnik
18. sep 2006 19:45
Zelo učinkovito čistilo za vse vrste materiala je DEXAL LA SGRASATORE(rumen s pumpico) - mogoče ni čisto prav napisano - jaz ne vem, kaj bi brez njega. Lahko pošpricah tudi svilo ali pa verigo pri kolesu. Res. Prodaja ga EUROSPIN na Rudniku in še poceni je. Lp zoja1
18. sep 2006 22:38
Poskusi s čistilom Meglio universale - rumen za pošpricat. Pri nas je vsestranski. Lp mmbrlan
18. sep 2006 23:28
Se strinjam z mmbrlan! Jaz sem oljni madež in moške obleke -rokava ,spravila stran z meglio-m ,se nič na tkanini ne pozna! lep pozdrav val
19. sep 2006 12:47
Tudi meni je Meglio universale najboljši. Pride prav, tako za čiščenje, kot za madeže na oblačilih in oblazinjenemu pohištvu. Priporočam. LP! fakin712Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Domači Ferrero Rocher
Pečeni Azijski Riževi Rezanci s Piščancem