![](/userdata/avatar/ITYQM9KEAIDHS0958OCR.jpg)
18. sep 2009 14:04
Jaz je še nisem našel. Drugače pa ja, če je prvič, ne bit presenečeni če bo brez okusa![](/forum/icon_smile_vrazicek.gif)
18. sep 2009 14:04
Jaz je še nisem našel. Drugače pa ja, če je prvič, ne bit presenečeni če bo brez okusa
18. sep 2009 14:16
Mozzarello iz ivoljega mleka imajo v E Leclercu. Panirano zamrznjeno pa imajo v Lidlu, poleg dobiš pa še eno tako omakico. Prav tako pripravljen imajo tudi camambert (ne vem, če je prav napisano). Oba sta čisto solidne kvalitete. Prav pride za kak hiter prigrizek.
Julija
18. sep 2009 15:35
Odlična je tudi italijanska(Spar) Santa Lucia( Galbani)! Pri nas na Obali dobimo ta pravo.
Anamarija
18. sep 2009 16:40
hedonist je napisal/a: |
Mnogo bolj od navadne je okusna bivolja mozarela hedonist |
Upam, da ni................pač mora biti od bivolice...................
18. sep 2009 16:48
Ja kaj pa je zdaj to? Da je mozzarella brez okusa?
18. sep 2009 17:36
Jaz sem jih vidla tudi v eurospinu - panirane mislim. jaz jih najraje sama doma spaniram, pa jih moj še isti dan opeče, tako da ne dočakajo zmrzovalnika :)) Drugače pa ja, lahko jih spaniraš in zamrzneš, kot katerikoli drug sir. LP mina20
18. sep 2009 17:56
rimljanka je napisal/a: | ||
Upam, da ni................pač mora biti od bivolice.......[krava][jezik][krava] |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | ![]() |
MOJ vrt | ![]() |
malo za hec | ![]() |
Kaj danes za zajtrk | ![]() |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | ![]() |
Veganske palačinke
Jabolka v srajčki