15. jan 2002 13:08
Zdravo,
vnaprej prosim, da me ne zbombardirate, prosim pa vas za pomoč. Naj še prej povem, da mi opisovanje in načini g. Murkota niso všeč, zato bom povedala mojo težavo čimlepše. Torej, ker je že odprta debata na to temo, vas resnično prosim, če mi lahko pomagate z "domačo lekarno". Namreč moj partner ima tudi velike (ne prevelike kot g. Murko) težave z "vetrovi (torej s prdenjem, oprostite izrazu).
Ne glede na to, kaj in koliko poje ali popije, pri njem se to vedno pojavlja. Svetovala sem mu, naj obišče zdravnika, da bi mu predlagal kaj in kako. Predlagala sem mu, naj preneha kaditi, ali pa naj gre v lekarno, saj imajo tam ogromno (dragih, predragih) zvarkov, ki pri tem pomagajo.
Prav zaradi predragih "zvarkov" v lekarnah vas prosim, če imate doma kakšno staro knjigo "domači zdravnik" ali podobno, kjer bi se morda lahko na enostaven način to olajšalo. ponavadi so naši stari očetje to na pamet znali, npr katera travniška rastlina-čaj, je dobra za katerekoli teževe.
Pomagajte mi.
Še to: nikakor ne mislite, da je to tako grozno, toda včasih me pa prav moti, saj, verjamem, da za to obstajajo rešitve - omilitve.
Vem, da je to kulinarični forum, toda kot pravim, ker je g. Murko to debato začel, pa sem se priključila še jaz.
larisa