Iščem knjigo Moč pozitivnega mišljenja.
Za vse informacije se zahvaljujem.
bambi
Iščem knjigo Moč pozitivnega mišljenja.
Za vse informacije se zahvaljujem.
bambi
15. sep 2006 18:35
bambi, verjetno misliš knjigo MOČ pozitivnega mišljenja Norman V.Paele. Jaz jo imam doma, lahko ti jo posodim ali se pri kolegici pozanimam, če jo imajo na zalogi, oziroma, če jo lahko še kje dobi. Lp, kobra 1
15. sep 2006 18:54
Super knjiga, jo imam in jo priporočam Anamarija
15. sep 2006 19:45
pozdravljena,Kobra 1 to knjigo mislim,smo jo posodili,pa je ni nazaj.Vprašala sem na več mestih,pa je ni.Prosim,če se lahko pozanimaš,pa mi sporoči.Lp, bambi
16. sep 2006 9:05
bambi, urejeno Na ZS pošto javi naslov oz. tel. št., da se dogovoriva... Lp, kobra 1
16. sep 2006 20:20
Bambi, ka je še nisi prečitala? Misli pozitivno, pa se bo kmalu pojavla. tumpika
16. sep 2006 20:51
tumpika, če bi pazljivo prebrala, kaj je bambika odgovorila, bi ugotovila, da vsebino pozna in sigurno misli pozitivno, ker je knjiga že na vidiku Jo zelo priporočam! Pri nas imamo dve (kar nekaj je takih),ena potuje, druga pa je lepo doma zaradi razloga, ki ga je navedla bambi. Prijeten ostanek večera kobra 1Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | rimljanka |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špageti s paradižnikovo omako in baziliko
Solata s polnozrnatimi peresniki, tunino in avokadom