25. sep 2006 20:36
htttp://www.droga.si/default.asp?k=recept& poskusi s tem narastkom.Je zelo okusno. nenči
25. sep 2006 20:36
htttp://www.droga.si/default.asp?k=recept& poskusi s tem narastkom.Je zelo okusno. nenči
25. sep 2006 22:00
karamelno mleko narediš tako da daš cca. ene 3-4 velike žlice sladkorja v lonec. Nato ga na blagem ognju stopiš....pazi da ne zažgeš, ker je potem cirkus ribat lonec.....nato dodaš mleko....cca 0,5 litra...in zavreš, da se nato sladkor stopi v mleku....vse odvisno od kakšne količine gresa hočeš skuhat. To je to.
17. dec 2009 19:18
Jst pa si prej zakuham prav kakav oslajen z zmletim rjavim sladkorjem, nato zakuham zdrob. (nikoli instant)! matijahrana20
17. dec 2009 19:47
Gres kuham vsaj dvakrat na teden,ko je kuhan dam najprej na krožnik mlete orehe, nato gres povrhu pa še sladkor in čokolado v prahu.To mi je najboljše njama. Milži
18. dec 2009 20:08
Lahko narediš tudi zavitek. Moji ga obožujejo. Rabiš merkatorovo vlečeno testo 6 listov. 3 navadne jogurte 1.5 lončka sladkorja 1 lonček olja 25 dag grisa 1 vanilij 1 pecilni vse sestavine zmešaj in pusti nekaj minut da se sestavine prepojijo naribana jabolka 1 plast vlečenega testa namaži z malo nadeva ter na nadev položi drugo plast testa potrosi z naribanimi jabolkami, po želji sladkaj in potrosi z cimetom, zvij v zavitek. Iz te mase pridejo 3 zavitki. metoda
18. dec 2009 20:10
No, šlo bi s katerimkoli vlečenim testom, kajne?
19. dec 2009 18:15
Ja, lahko uporabimo katerokoli vlečeno testo vendar se mi zdi to najbolj prikladno saj je pakirano v pravi količini dobro je tudi doma izdelano vlečeno testo. metoda
14. dec 2012 9:20
Metoda koliko časa pečeš zavitek
pilatus
14. dec 2012 13:53
Ko že omenjate gres, jaz ga velikokrat kuham, vedno dam v mleko ščepec soli. Ponavadi si ga osladkajo z kakakovom, sladkor ni potreben.Zavitka ne delam, le zdrobovo štruco kot prilogo.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
14. dec 2012 15:03
jaz si gres vedno posujem s cimetom, pa tudi kakava se ne branim, če ga skuham preveč, ga vlijem v posodico za puding in ohlajen je prav tako uredu.
anitram1Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jajčevci z rižkom
Polžki z mesnimi kroglicami