Kuhinjska armatura

Doban  

član od: 24.8.2004

sporočila: 238

14. sep 2006 21:00

Ava, ne moreš si misliti kako te razumem, saj sva v zelo podobni situaciji. Mi imamo naročeno kuhinjo Gorenje Mina, končni rok dobave (60 dni) je tudi pri nas nekako do 20. oktobra. Planiramo, da bomo nekako prvi vikend v oktobru zadeve začeli pripravljati, toerj podirati. Mojstra za ploščice in elektriko imamo v sorodstvu, zato upam, da bo usklajevanje lažje (oba imata že napovedano, da si morata rezervirati čas za nas). Glede stenske obloge bo pri nas tako: planiramo izbrati velike ploščice: 25 x 66 cm ali pa vsaj 25x 33, tako da bo res čim manj fug. Za razne pulte, stekla in druge zadeve na steni se nismo odločili. Mi je pa zelo všeč mozaik, vendar verjetno res ni najbolj praktičen pri štedilniku in pomivalnem koritu. Tudi mi smo vzeli ploščo z dvema indukcijama (Elektrolux je sedaj v akciji ter ima funkcijo Power boost). Sicer sem že sedaj imela steklokeramiko več kot 10 let in sem bila vedno zelo zadovoljna. Si je pa res treba vzeti veliko časa ob menjavi kuhinje, saj je ponudbe ogromno, tako lesenih delov, bele tehnike in da ne omenjam keramike, kuhinjskih armatur..... Tako da se meni vse skupaj zdi cel projekt, pa opremljamo samo kuhinjo.... Simona

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti