Kaj ponudite kot prilogo zraven domačega zajčka v omaki.
LP Matjaž
Kaj ponudite kot prilogo zraven domačega zajčka v omaki.
LP Matjaž
13. sep 2006 6:49
Korenček Ognjič
13. sep 2006 7:07
lp Anamarija
13. sep 2006 7:19
V istrskih gostilnah je zajček v omaki pogosto z fuži. To so zavite testenine, ki se jih tudi da kupit. lp mimika
13. sep 2006 7:23
Kruhove cmoke, ali pa zajca polnim s kruhovim nadevom in spečem. monro
13. sep 2006 7:27
Pire krompir ali široki rezanci ali pečen krompir ali..... Riža pa jaz ne bi. Kako ga ponudiš pa ti, Matjaž? rimljanka
13. sep 2006 7:34
Zajčka ponavadi pripravim v pečici skupaj s krompirjem, korenčkom in papriko. Super se povežejo okusi, zaradi korenčka pa je vse skupaj malo sladko. Če ga pa naredim v omaki oz.na golaž pa so fuži obvezna stvar. Ana
13. sep 2006 7:43
Zdi se mi, da zraven zajčjega paprikaša najbolje pašejo kruhovi cmoki ali pa testenine. Pozdravček!
13. sep 2006 8:08
Jaz bi ponudila filo iz jetrc, kruha, jajca, začimbe,..... , ki bi jo spekla v pečici in narezala tko kot kruh. mljask,mljask,.... lp alexis
13. sep 2006 8:11
Isto kot pri Ani, samo da naša mami da zraven še na velike kose narezano čebulo, v soboto pa je dala še en melancan zraven, ker se je ravno valjal po kuhinji, tudi dobro. Čeprav so pri nas še največkrat žlikrofi zraven. Loni Makaroni
13. sep 2006 8:34
V zajčjo obaro naredim običajno zdrobove cmoke. LP NADINKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Najbolj enostavni piškoti s črto
Nacho čips gostija