13. sep 2006 10:26
Blanchy ne veseli se prehitro, meni sta prvi dve zrastli pri 26 letih, druga pri 29h, ta je letela ven. Je bilo najbol grozno 1 dan, ko je popustila injekcija, potem sem jemala tbl. proti bolečinam ene 3 dni, potem je bilo bolje. Jedla sem pa večinoma juhice, jogurte, ko sem pa ratala reeees lačna, sem bila pa kar naenkrta sposobna jesti vse
. Nisem pa smela 1 mesec gristi trdih stvari, ker so mi morali odbrusiti še dobršen del čeljusti, ker je bil zob nekako zataknjen notri. Skratka 2 močna "dedca" sta se matrala z mojim zobom 1 uro, samo puljenje in rezanje pa je trajala 45 minut, na koncu sta imela oba potno čelo.
Sta se vsaj namatrala za toliki denar (sem šla samoplačniško, ker je drugače preveč za čakati, me je toliko bolelo, ker mi je osmica rinila v čeljust, pa so mi dali datum na stomatološki čez 1,5 leta). Te dobesedno prisilijo, da greš samoplačniško.
Četrto osmico pa še čakam, če pritisnem s prstom na dlesen, čutim, da je spodaj ampak trenutno je v stanju mirovanja.
Moram pa priznati, da je včasih tudi mene bolelo pri zobozdravniku ampak odkar sem rodila me nič ne boli več, če primerjam kako je bilo pri porodu
so vse ostale bolečine mala malica.
jade