11. sep 2006 14:48
Atina je napisal/a: |
Bi morala k Rožanec na inštrukcije. Atina |
11. sep 2006 14:48
Atina je napisal/a: |
Bi morala k Rožanec na inštrukcije. Atina |
11. sep 2006 15:00
Jaz pa spim nekje od šest do sedem ur (ponoči), pa se mi kar zdi, da mi včasih malo manjka spanja ... samo redko pa uspem to nadoknadit. anka
11. sep 2006 15:44
Rožanec, bom še malo premislila, če res želim vstajati ob 3h. Ko se odločim, ti pa zagotovo sporočim!!! Atina
11. sep 2006 19:29
Vendelina jr, jaz sem sicer res spraševala konkretno koliko spite, saj moj dragi pravi, da bi spal po 9 ur na dan (sedaj mava malo drugače ritem, saj mava še dva meseca ne staro punčko), on je bol zaspanček kot jaz... jaz pa mislim, da ob otrocih, službi, času za partnerja, domačih opravilih, itd niti slučajno nimamo možnosti za spanje po 9 ur na dan... Tako sva se odločla, da bova mal "pofirbcala", koliko spijo drugi - jaz sem namreč rekla, da folk spi po 6, 7 ur, največ 8 - vsaj čez teden... čez vikend itak, da je lušno mal "potegnit"... je pa res, da je jasna1 nadgradila to temo, saj zna biti to, kako si organizirate dan, kar zanimiva debata; meni se namreč zdi, da imam nonstop premalo časa za vse, kar bi rada naredila... sploh zdaj, ko mam hčerkico, kot sem že rekla, in je mala kar že cele dneve pokonci... :) (sicer potem, hvala bogu, tudi spi celo noč; no, od kakih devetih, pol pa me vrže pokonc okol petih...-upam, da bo tudi ostalo tako!) seveda je še premajhna, da bi znala bit kaj veliko sama, zato skos lovim te minute tja in sem - skok za štedilnik, skok k njej,.... in tako cel dan; vsaj, ko moj pride iz službe, lahko kaj v miru naredim... nike
11. sep 2006 20:03
Anoc je napisala: Iz mojih izkušenj pa: če me popoldne zmanjka za več časa, se prebudim kot zombi, mi je slabo in sem čisto na glavo, tako da pri meni dnevni spanci odpadejo!! Jaz mam isti problem. Nekje sem zasledila, da popoldan ne smeš spat, ampak samo počivat največ 20 minut. Udobno se namestiš, vzameš v roke nek predmet in počivaš. Ko ti ta predmet pade z rok, vstaneš. tumpika
11. sep 2006 20:12
Moj ritem je pa tak: delovni dan vstanem ob 5.45, v posteljo grem okrog 22.30 ali 23. (Seveda, če me kulinarika preveč ne pritegne). Čez dan nikdar ne spim niti ne počivam. Ko pa pride sobota in nedelja, zjutraj povlečem tja do 7.30 - 8.00 ure, popoldan pa obvezno moram malo "napolnit akumulator". Če se ne odpočijem, cel teden čutim, da ni zmanjkuje energije. Ja, pač, verjetno je EMŠO kriv. Pozdravček!
11. sep 2006 21:44
tumpika je napisal/a: |
Anoc je napisala: Iz mojih izkušenj pa: če me popoldne zmanjka za več časa, se prebudim kot zombi, mi je slabo in sem čisto na glavo, tako da pri meni dnevni spanci odpadejo!! Jaz mam isti problem. Nekje sem zasledila, da popoldan ne smeš spat, ampak samo počivat največ 20 minut. Udobno se namestiš, vzameš v roke nek predmet in počivaš. Ko ti ta predmet pade z rok, vstaneš. tumpika |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Burek z lahko solato
Polpetki iz melancan