Bakker

vegeterianka  

član od: 24.5.2006

sporočila: 282

tema odprta - 9. sep 2006 17:29 | ogledi: 2.454 | odgovori: 3

Pozdravljeni,

zanima me vaše mnenje o nakupu rož preko kataloga Bakker .... ker sem videla, da tukaj niso samo teme o kuhariji sem si usodila postaviti to temo na ta forum.....namreč drugo leto moram urediti celotno prenovo terase ...pa je tale katalog prava paša za oči.... vendar me zanima koliko dejansko v resnici so tudi lepe in uspešne, ko jih posadiš

l.p

vegeterianka

alexis  

član od: 30.5.2006

sporočila: 884

9. sep 2006 17:39

Darkad si me prehitela. Nimam (ŠE) pluskota pa je malo dlje trajalo. alexis

vegeterianka  

član od: 24.5.2006

sporočila: 282

9. sep 2006 18:10

hvala bom prebrala in se potem odločila, če bo kritika velika bom lepo zavila vrtnarijo in tam narocila rozice trajnice ....saj zelim imeti trajnice, ki so kot rezane cvetje, da mi bodo potem krasile stanovanje .... hvala še enkrat in lep pozdravček iz moje strani P.S lahko pa mi katera svetuje, ki ima na svojem vrtu trajnice rezano cvetje katere naj kupim da bodo lepe v stanovanju in ne strupene, ker imam namrec mačko, da se ne bi zastrupila vegeterianka Sporočilo je spremenil(a) vegeterianka dne 09. sep 2006 18:11:11

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti