9. sep 2006 15:12
JAMONI je napisal/a: |
Od Tupperware-a obstaja ena posoda (0,7 l ali 1,5 l drži), ki zadrži svetlobo in 100 % vso aromo, le toliko jo uide, ko jo pretreseš iz vrečke in ko jo vzemaš ven, ko jo zakuhavaš.
To zato, ker ima pokrov kavčukov rob in zato zelo dobro tesni.
Ima le to slabo lastnost, da se ji reče "eleganca" in je tako lepa, da ti jo bo najbrž žal imeti spravljeno v omarici in jo boš imela rajši za kakšne piškotke, da jo bodo vsi videli na mizi.
Za več informacij me kontaktiraj s privat sporočilom, da ne bo spet hude krvi, da oglašujem.
Pa veliko užitkov vam želim pri kavi!
JAMONI |
Jamoni, spet... Seveda oglašuješ. Piši po ZS ali pa če daš svoj telefon... To je eno in isto. Tudi če napišeš: "Če bi smela pisati, da oglašujem bi rekla, da mi pišite po zaseben sporočilu, tako pa ne smem in tega nisem napisala...." bo to še vedno OGLAS
ZADNJIČ ponavljam, ne vem koliko tvojih tem za prodajo lupilca itd. sem že zaklenil. Preko te strani delaš donosen posel in tega ne nameravam več tolerirati. Bodi toliko in se obrni na Httpool za oglas, potem boš lahko reklamirala kolikor boš želela, s telefonom, emailom, vsem. V nasprotnem primeru ti bom vzel možnost prejemanja zasebnih sporočil.
OGLAS = Informacija o izdelku z namenom prodaje oz. pridobivanja materialne koristi.
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije