Kupujem nov sesalec, ker je ta stari "fuč". Kako se obnese sesalec z vodnim filtrom? Ali ga katera že ima?
Iri
Kupujem nov sesalec, ker je ta stari "fuč". Kako se obnese sesalec z vodnim filtrom? Ali ga katera že ima?
Iri
7. sep 2006 12:58
http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=5231 sesalec Tu je bilo precej debate. Ognjič
7. sep 2006 13:03
Hvala, Ognjič. V mislih sem imela sesalec, ki ga reklamirajo po televiziji Rovus. Iri
10. sep 2006 13:03
Bom kar tukaj nadaljevala. Tudi jaz nameravam kupiti sesalec pa me zanima kakšni so tisti s HEPA filtrom npr.: -Sesalnik, UFESA, AC 5918 Cycletron moč 1.800 W, sesanje brez vrečke, HEPA filter, filter z aktivnim ogljem, teleskopsko nastavljiva cev, priloženi krtači Parquet Plus in Power Plus. Darilo: turbo krtača. ali - Sesalnik, AEG, AVS 7440 Viva Spin Moč 1.800 W, 2 pralna Hepa vhodna filtra, motorni filter, regulacija moči, teleskopska cev, posoda za prah prostornine 2 l, delovanje brez vrečke. Za katerega bi se vi odločili? Za katerega od teh dveh ali za navadnega na vrečke? Hvala za pomoč! Lp alexis
10. sep 2006 18:16
Pri nas imamo Rovus iz top shopa in smo zelo zadovoljni.Fino je da sesa vse tudi tekočine.Ko posodo izpraznim,vse skupaj pustim zunaj da se posuši in tako nič ne smrdi. lp goga
10. sep 2006 20:41
Pa ne spet sesalci - kolikokrat se je pa že ponovila ista tema? lp, vanjatajnsek
30. mar 2007 12:26
Da ne odpiram nove teme, se bom kar tule "prilimala". Quelle ponuja sesalnik za cca 100 eurov, brez vrečk, Magnum Dirt Devil piše na njem, maksimalna moč 2300 W. Je že kdo imel to reč v rokah? Kakšne izkušnje morda. Se zahvaljujem za vsak namig. Pozdrav Ava
30. mar 2007 13:20
Pozdravljeni!
Jaz pa kupujem sesalec HOOVER TS 2277 Sensory. Ima mogoče kdo kaj izkušenj z njim?
Lep dan!
Romanad
30. mar 2007 16:19
drage moje,
reče sesalnik in ne sesalec...
Sesalci smo med ostalimi tudi ljudje!
lp veverica cakKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Poletni svaljki z dimljenim lososom
Čarobna zelena torta