7. sep 2006 15:16
Ja, res gre hitreje z orodjem - ga je pa treba isto plačat. Pri gradnji ti je odvisno, kaj ti je prioriteta - čas ali denar.
Meni se zdi, da če bi gledala hiše istih velikosti - zidano, montažno in brunarico, ne bi blo tako hude razlike. Ok, mogoče malo več pri zidani, pri montažni pa ne. In če je razlike 5 mio, se z veseljem še za 5 let zapufam več in imam brunarico ter živim v "naravi". Pa tudi...imam rajši 5 let kasneje brunarico kot takoj zdaj beton. Sicer pa, če danes začnem zidat, bom imela hiško na fertig recimo v 2 letih - zaradi sušenja in vsega...pri brunarici sta pa tu 2 leti več šparanja in postavljena hiška v 2 mesecih. Pač moje mišljenje, ker se še vedno živo spomnim, kako smo občudovali tisto leseno hiško in mi ne gre iz glave. Plus, upam, da bo oči dal kej popusta
Ko mi bo nekdo, ki bo stal v brunarici, poleti v hladu in pozimi v toplini, rekel, da mu pa tol ni všeč...da bi rajši imel montažno ali zidano hišo...potem pa ne vem...je verjetno čisto brez okusa!
Pa še nekaj je meni zelo pomembno - lokacija brunarice - vsekakor ne paše postavljena sredi mesta, ampak nekje na obrobju ali na deželi, z veliko zelenja zraven, dreves, travce, mogoče kak potoček...tko....Sanjam, kajne?
jessy6