Ali je med vami kak lastnik te ljubke živalice? Nameravam si jo priskrbeti, pa bi rada nekaj navodil "iz prve roke".
LP
cervus
Ali je med vami kak lastnik te ljubke živalice? Nameravam si jo priskrbeti, pa bi rada nekaj navodil "iz prve roke".
LP
cervus
5. sep 2006 17:21
elaphus, po moje bo veliko izvedela v ljubljanskem ivalskem vrtu. Irena, tamkajnja biologinja (najbr ni edina bio tam) je prava izvedenka zanje. Morda se kar pozanima, če lahko pride na obisk in klepet. Pa kaknega otroka pripelji s sabo, boste imeli poučen izlet. njen e-naslov: irena.furlan@zoo-ljubljana.si In e spletna stran vrta: http://www.zoo-ljubljana.si/ Saj ve, sem bolj med roicami doma. rimljanka
5. sep 2006 17:29
Rimljanka, hvala, z Ireno (verjetno misliš Furlan) sem tako in tako mislila stopiti v stik, ker sem že nekaj opletala po njihovi spletni strani, pa nisem našla njenega e naslova! Hvala! LP p. s. otrok pa vsako leto privlečem s seboj v Zoo za dva razreda, ker imamo tam naravoslovni dan v okviru CŠOD. Ravno tam so mi ti goži "padli v oči in srce" (moji hčeri pa še bolj). cervus
5. sep 2006 17:45
No, pa je problem reen. Poročaj o uspehu, pa Ireno pozdravi. rimljankaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Sendviči iz ajdovih rogljičkov
Grški pita kruh