2. nov 2007 17:29
sicer sem iz LJ, a lahko ti odgovorim, da se ratluk dobi v vseh večjih centrih z živili katka
2. nov 2007 17:29
sicer sem iz LJ, a lahko ti odgovorim, da se ratluk dobi v vseh večjih centrih z živili katka
2. nov 2007 17:43
Ma katka, jaz sem tudi hotel tako odgovorit, pol sem se spomnil, da ga v šparu nisem nikoli videl, v merkatorju so ga imeli dolgo nazaj, sedaj ga nimajo ( kolikor sem jaz videl v našem malom mistu ). Tele hoferji ga nikoli niso imeli. V našem malom mistu ga sigurno imajo v trgovini perutnine ( menda ptuj ), tam kje prodajajo zmrznjene piščance in piščančje izdelke, pa zmrznjeno zelenjavo pa nekaj piškotov in zmeraj imajo tudi ratluk. Kako je v drugih mestih, ne vem. ežoj
2. nov 2007 18:21
Ežoj ima žal prav - sem v dosti trgovinah gledala, pa ga nikjer ni bilo. sara
2. nov 2007 18:52
Če ga ni v MB, v Merkurju v Seiersbergu ga zagotovo imajo, pa tudi v tistem v Lipnici. Mamamia mamamia
2. nov 2007 19:18
aham, jaz sem ga pa zmeraj videla v LJ v sosedovem hipermarketu, no zadnje čase pa resda nisem bila pozorna, morda ga pa res nimajo več... katka
4. mar 2010 13:10
Majo čisto navadnega pri "najboljšem sosedu" made in Makedonia, sicer pa za tiste, ki so iz okolice Kranja v Šenčurju je ena makedonska trgovina in tam majo tiste svoje klasične pa še ene iz Bolgarije, ki krepko po videzu in okusu prekašajo makedonski, bosanski in turški lokum/ratluk/rahatluk. :) Tink3rb3llKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Slivove rožice
Carbonara s krompirjevimi tortelini